Αυτό βέβαια που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι αν θα απομακρυνθεί η ηθοποιός! Κάποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός φάνηκε να έχει πιο μακρύ χέρι από αυτό που χρειάζεται για τον ρόλο της. Ή προφανώς κάποιος θα πρέπει να της κόψει το… θάρρος γιατί το έχει μεγάλο όπως και το χέρι!

Για να πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Μία ηθοποιός η οποία αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί σε αρκετά δημοφιλή τηλεοπτική σειρά αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όταν επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς να χρειαστεί να κάνει κάποια ρακόρ . Δηλαδή, να γυρίσει σκηνές που είχε ήδη γυρίσει από άλλη γωνία λήψης. Στα πλάνα όμως η διαφορά στο χρώμα των μαλλιών της ήταν έντονη.

Έτσι, ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος με μια από τις κομμώτριες. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η χειροδικία!  Συγκεκριμένα, η ηθοποιός χτύπησε την κομμώτρια στο πρόσωπο! Μάλιστα, φρόντισε να έχει και μάρτυρες αφού το περιστατικό έγινε παρουσία και άλλων ατόμων.

To περιστατικό αυτό όπως ήταν λογικό προκάλεσε αναστάτωση στην παραγωγή που εξετάζει τι μπορεί να κάνει με την ηθοποιό. Μέσα στα σχέδια είναι και το ενδεχόμενο της απομάκρυνσής της από το σήριαλ. Ωστόσο κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή προκειμένου να μην εκτεθεί κανείς.

Την απαράδεκτη συμπεριφορά της δημοφιλούς Ελληνίδας ηθοποιού έφερε στο φως σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Μega Καλημέρα» ο διευθυντής του Zappit, Γιώργος Σκρομπόλας, στην εκπομπή Mega Καλημέρα.