Αυτή η νύχτα μένει: Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της σειράς του ALPHA που θα βάλει φωτιά στις πίστες

Αυτή η νύχτα μένει: Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της σειράς του ALPHA που θα βάλει φωτιά στις πίστες

Media

Αυτή η νύχτα μένει: Πρεμιέρα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 22:40- Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, ένας έρωτας αγωνίζεται να επιβιώσει
Συντάκτης:

Αυτή η νύχτα μένει: Πρεμιέρα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 22:40 στον ALPHA– Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, ένας έρωτας αγωνίζεται να επιβιώσει ανάμεσα στον κόσμο της μέρας και τον κόσμο της νύχτας που συγκρούονται.

Αγρίνιο 1984, νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο».

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Ο Alpha ενισχύει τη μυθοπλασία του με μία ακόμη μεγάλη παραγωγή.

Μία σειρά που υμνεί τη νύχτα σε μια δεκαετία ορόσημο για την Ελλάδα, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Ας γνωρίσουμε του χαρακτήρες:

ΣΤΡΑΤΗΣ ΒΑΡΔΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ)

Σκοτεινός, γοητευτικός, με μια σκληρή ομορφιά και πάντα αμφίσημος, ο Στρατής είναι ο ορισμός του απρόβλεπτου. Είναι ικανός για το καλύτερο, όπως και το χειρότερο. Ξέρει τη νύχτα καλά, μεγάλωσε σ’ αυτήν και την πονάει.

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ)

Αλύγιστος, ευφυής, φιλόδοξος και επίμονος, ο Χρήστος είναι ένας από τους ισχυρούς της πόλης του, αλλά πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος της εποχής του. Όσο καλά ξέρει να χτίζει ευκαιρίες, άλλο τόσο ξέρει και να τις κάνει κομμάτια…

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

ΔΙΑΜΑΝΤΩ (ΑΝΝΑ ΜΑΣΧΑ)

Μεγάλη καρδιά, με μεγάλη περηφάνια κι ακόμα μεγαλύτερη φωνή η Διαμάντω είναι η ψυχή του μαγαζιού και η γερή κολώνα των ανθρώπων του. Η ατάκα και το χιούμορ της, δεν καταφέρνουν, όμως, πάντα να κρύψουν τον καημό της…

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

ΖΕΤΑ (ΗΛΙΑΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ)

Εύθραυστη, δυνατή, παράξενη, αλλά και ριζωμένη στην πραγματικότητα, η Ζέτα δραπέτευσε από τη κόλαση που μοιράζονται πολλές γυναίκες, για να ψάξει να βρει μέσα από το τραγούδι και τον έρωτα …τη λύτρωσή της.

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

ΝΙΤΣΑ (ΚΟΡΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ)

Η Νίτσα, ο φύλακας άγγελος της Ζέτας, είναι μια γυναίκα που κέρδισε τη ζωή με τον τσαμπουκά της. Ακόμα κι όταν η ζαριά ήταν ανάποδη γι αυτήν. Πατάει στη γη, κοιτάει ψηλά, αλλά δε συγχωρεί εύκολα… ούτε τον εαυτό της….

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

ΓΙΩΡΓΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΡΤΕΚΗΣ)

Μια τεράστια καρδιά, που ρουφάει τη ζωή ως το μεδούλι, ο μεγαλύτερος αδελφός του δημάρχου, είναι ένας γενναιόψυχος γίγαντας, που όλοι περνούν για αφελή. Λατρεύει το ποδόσφαιρο, τη νύχτα και τις γυναίκες…

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

ΣΤΕΛΙΟΣ (ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ)

Ο διοικητής της χωροφυλακής Αγρινίου είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει να επιβιώνεις μέσα σε έναν κόσμο ισχυρών. Το έχει καταφέρει. Η στολή του είναι όπλο, αλλά κι εξασφάλιση. Έξυπνος, καχύποπτος, αλλά και καταστροφικός.

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

ΜΑΡΙΝΑ (ΕΛΕΝΗ ΡΟΥΣΣΙΝΟΥ)

Η πρώην γυναίκα του δημάρχου, όμορφη, ευγενής, απόκοσμη και μεθυστική, ασκεί μία σχεδόν μεταφυσική επιρροή σε όποιον συνάντησε στη ζωή της…

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

ΒΑΣΩ (ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)

Η Βάσω είναι μία γυναίκα που έρχεται στο Αγρίνιο για να ξεκινήσει μία νέα ζωή. Είναι αλλιώτικη, χαρισματική και ξέρει ν’ αγαπά. Το παρελθόν της με το μέλλον της συγκρούονται με απρόοπτες συνέπειες.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ)

Πίσω από το εκπολιτισμένο παρουσιαστικό του, ο Μήτρος Διαγόρας, κρύβει μια στεγνή καρδιά. Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι, ούτε τι σχεδιάζει… Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα κάνει πίσω όσο κι αν θα το έλπιζε κανείς.

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σταματιάδης, εκδότης της τοπικής εφημερίδας, είναι ένας ηθικός άνθρωπος που παλεύει εδώ και χρόνια μέσα από τη δουλειά του να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, αλλά και να συντηρηθεί. Όμως τίποτα από τα δύο δεν αποδεικνύεται εύκολο…

ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο Θόδωρος, πρώην χωροφύλακας και τώρα απόστρατος, κατάφερε να διατηρήσει τη γλυκύτητά του μέσα στα χίλια κύματα που πέρασε ο τόπος. Είναι ο άνθρωπος που πάντα έλυνε τους κόμπους, αντί να τους δημιουργεί, κι ήξερε να αναγνωρίζει σε αντίπαλο κι εχθρό το δίκιο του.

ΒΡΕΤΤΩ (ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ)

Αγρότισσα στιβαρή, αληθινή, αλλά και πολύ σκληρή όταν πρέπει, η μάνα του Χρήστου και του Γιώργη, ήταν πάντα βράχος για τα παιδιά της… μέχρι να γίνει και ο δικαστής τους. Αγαπάει τα ζώα και τους αγρούς και ασφυκτιά στους τέσσερεις τοίχους της πόλης.

ΠΑΠΑ-ΝΤΑΝΙΛΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ)

Ένα ιερέας διαφορετικός από τους άλλους. Αγαπά τη ροκ μουσική, το ποδόσφαιρο, την καλοσύνη και κυρίως τους ανθρώπους που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να ακουμπήσουν πάνω του τον πόνο τους και τα μυστικά τους…

ΣΤΑΥΡΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΪΚΑΣ)

Ονειροπόλος, ζεστός και δοτικός, ο Σταύρος μπλέκεται στη νύχτα κατά τύχη. Η μεγάλη του αγάπη είναι το κλασικό πιάνο. Ένας φτωχός πρίγκιπας που πιστεύει πως οφείλει να στέκεται ανάμεσα στη γυναίκα που αγαπά και σ’ όλον τον κόσμο…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ)

Ο Αλέξανδρος, ο έμπιστος του Στέλιου Διαμάντη, έχει περάσει όλη του τη ζωή μόνος. Διδάχθηκε, όμως, να πιστεύει στο σωστό. Αυτό είναι που δεν τον αφήνει να αποδεχτεί και το ποιος πραγματικά είναι…

ΕΥΗ (ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΟΥΙΦΤ)

Τρυφερή, έξυπνη, διεκδικητική, η νεαρότερη κόρη του δημάρχου είναι η χαρά της ζωής του και η αδυναμία του, παρά τις τεράστιες διαφορές που τους χωρίζουν. Μια νέα κοπέλα που καταλαβαίνει την ανάγκη για χειραφέτηση…

ΦΩΤΕΙΝΗ (ΜΕΛΙΝΑ ΛΕΦΑΝΤΖΗ)

Η Φωτεινή, η μεγάλη κόρη του δημάρχου και γραμματέας του, αγαπά απόλυτα, θυμώνει απόλυτα και μοιάζει απόλυτα να έχει σχεδιάσει τη ζωή της. Δυσκολεύεται, όμως, να αποδεχτεί πως γύρω της τα πράγματα πάντα θα αλλάζουν.

ΝΤΙΝΟΣ (ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΣΑΜΑΤΗΣ)

Εάν ο Ντίνος ήταν κάποτε ένα ευάλωτο, ευαίσθητο αγόρι, τώρα είναι ένας άνθρωπος που η μοίρα τον ακόνισε σα μαχαίρι.

ΤΑΣΟΣ (ΤΑΣΟΣ ΛΕΚΚΑΣ)

Ο γοητευτικός Τάσος έχει αναμφισβήτητα από το αίμα του θείου του, του Χρήστου. Πέρασε τα εφηβικά του χρόνια με τη βεβαιότητα πως το ταλέντο του στην μπάλα θα τον κάνει γρήγορα γνωστό … Η ζωή, όμως, τον προσγείωσε απότομα και η μοίρα θα του παίξει άσχημο παιχνίδι..

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ)

Ο Ισίδωρος Παπαδόπουλος είναι η νέα εποχή που έρχεται και σαρώνει τα πάντα… Έξυπνος, πρακτικός και κυρίως αποτελεσματικός εμφανίζεται πάντα με το κοστούμι του, με τον αέρα του νικητή και πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΕΙΩΝΗΣ)

Ένας λαμπερός και γοητευτικός λαϊκός τραγουδιστής που οι επιτυχίες του τραγουδιούνται από στόμα σε στόμα… Κανείς, όμως, δεν ξέρει τη σκοτεινή του πλευρά…

ΠΟΝΤΙΚΑΣ (ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ)

Ο Πόντικας, το βασικό γκαρσόνι του μαγαζιού, δεν ξέρει μόνο να παίζει στα δάχτυλα την πελατεία του, αλλά και να τρυπώνει στις καρδιές της. Κάτω απ’ το αστείο παράστημα και την τρελή του ατάκα, κρύβεται μια ντροπαλή, ευαίσθητη και γενναία ψυχή που σκορπίζει παντού χαρά κι ελπίδα.

ΝΙΚΗ (ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ)

Η Νίκη, είναι μια γυναίκα που κοιτάζει στα μάτια τη ζωή. Κάτω απ ‘το χυμώδες παρουσιαστικό της, που δείχνει ότι έχει διανύσει πολύ δρόμο, βρίσκεται μια καρδιά ακόμα καθαρή και περήφανη. Λατρεύει τα ζώδια, τους άντρες και τη νύχτα.

ΑΓΛΑΪΑ (ΕΛΕΝΗ ΒΕΡΓΕΤΗ)

Ήσυχη, γενναιόδωρη και τρυφερή, η Αγλαΐα, η γυναίκα του Στέλιου Διαμάντη, είναι πάντα εκεί για όλους. Θα καταλάβει, όμως, πως καμιά φορά η σιωπή μπορεί να είναι και η καταστροφή μας.

ΠΕΡΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ)

Οικογενειάρχης, με αρχές και πάντα στολισμένος με το λουλουδάκι στο πέτο του, ο Πέρης, ο μαέστρος, έχει μάλλον πέσει με αλεξίπτωτο στο μαγαζί… Λατρεύει τον Ζαμπέτα και τον Τσιτσάνη, αλλά ξέρει πως καμιά φορά το πιο σημαντικό είναι να έχεις ένα πιάτο φαΐ για τα παιδιά σου.

ΜΥΡΤΩ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΛΙΜΠΙΟΥ)

Η μικρή Μυρτώ θα έπρεπε να πήγαινε ακόμα σχολείο. Θα έπρεπε να είχε κάποιον να τη φροντίσει και θα ‘πρεπε να μη χρειάζεται να ‘ναι στη νύχτα κάθε βράδυ και να πουλάει γαρίφαλα. Μόνο που καμιά φορά η ζωή δεν είναι το ίδιο απλόχερη με όλους. Παρ’ όλ’ αυτά πιστεύει πολύ στο Θεό και την καλοσύνη του. Όπως και στους ανθρώπους.

ΑΛΚΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ)

Φιλικός με όλους, γοητευτικός όταν θέλει, αλλά και πολύ σκοτεινός ο συνεργάτης του Στρατή, ο Άλκης , κρύβει έναν ξεκάθαρο στόχο και την απόφαση να μην κάνει πίσω μπροστά σε οποιοδήποτε τίμημα. Η εμφάνιση του στο μαγαζί θα ανατρέψει τα πάντα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΗΣ)

Ο πατέρας της Μυρτώς είναι ένας αγωνιστής που κουβαλάει ακόμα νωπά τα τραύματα της μεταπολεμικής του ιστορίας, αλλά την τεράστια αγάπη του για τη ζωή και την κόρη του.

ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

Μορφωμένος, έντιμος και από παλιά καλή οικογένεια του Αγρινίου, ο Δομίνικος, ο βασικός πολιτικός αντίπαλος του Χρήστου, είναι ένας άνθρωπος που παρέμεινε στην πολιτική από πεποίθηση πως η ηθική είναι απόφαση, κι όχι θεωρία…

ΜΙΛΤΟΣ (ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ)

Ο καλύτερος φίλος του Τάσου και συμπαίκτης του στην ποδοσφαιρική ομάδα είναι επίσης και γιος του αστυνομικού διοικητή. Ο Μίλτος είναι αισθηματίας και καλοπροαίρετος, μοιράζει καλές κουβέντες, αλλά και μεγάλες πίκρες…

ΝΩΝΤΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο Νώντας είναι ο άνθρωπος που κρατάει γερά τις μαριονέτες ακόμα κι όταν μία από αυτές κόβει το σκοινί. Από το πρακτορείο ταλέντων του έχει περάσει όλη η νύχτα της επαρχίας.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΝΤΕΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ)

Έξυπνος και φιλόδοξος, ο Παντελής, μεταπτυχιακός φοιτητής αρχαιολογίας, συναντά την Εύη, την κόρη του δημάρχου, σε μια στιγμή που χρειάζεται να δραπετεύσει στο όνειρο… και μαζί το καταφέρνουν.

ΜΑΡΙΑ (ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΒΑΛΑΚΗ)

Η γλύκα και η καλοσύνη της κόρης του Βασίλη Σταματιάδη δε θα την αφήσουν να πετύχει τα όνειρά της. Τουλάχιστον όχι έτσι όπως εκείνη τα φανταζόταν…

ΡΕΥΜΑΤΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ)

Το δεξί χέρι του δημάρχου και σύμβουλός του. Ανεξάρτητος, δραστήριος, ευχάριστος άνθρωπος. Ένα καλός φίλος που γνωρίζει από πολιτική, πίστη, αλλά και συμπόνια.

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ (ΕΚΤΟΡΑΣ ΦΕΡΤΗΣ)

Ο εύθραυστος γιος της Διαμάντως είναι το καμάρι και η αιτία για όλες τις θυσίες της. Γλυκό παιδί και τρυφερό, που καμιά φορά άθελά του… σπαράζει την καρδιά της.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)

Ο καφετζής του πράσινου καφενείου, μπορεί να μην είναι πολύ ανοιχτοχέρης, αλλά λατρεύει τον τόπο του και βρίσκει πάντα με το χιούμορ του έναν τρόπο να φτιάχνει τη διάθεση στους θαμώνες.

ΘΕΜΗΣ (ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΣ)

Ο Θέμης είναι ένας τίμιος αστυνομικός που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του. Γι’ αυτό κι όταν πιάνει μια υπόθεση δεν του αρέσει να την αφήνει.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μάνεσης: Αδιανόητη αντίδραση στο MEGA

Καιρός – Αρναούτογλου: ΠΤΩΣΗ στη θερμοκρασία! – Οι Βοριάδες που αλλάζουν το σκηνικό – Που θα φτάσει ο υδράργυρος!

Ράδιο Αρβύλα: Στον αέρα το πρώτο trailer χωρίς κανένα στοιχείο

Facebook Share: %CE%91%CF%85%CF%84%CE%AE+%CE%B7+%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%3A+%CE%97+%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BF%CE%B9+%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+ALPHA+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%B8%CE%B1+%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82+%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82 Facebook Share: %CE%91%CF%85%CF%84%CE%AE+%CE%B7+%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%3A+%CE%97+%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BF%CE%B9+%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+ALPHA+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%B8%CE%B1+%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82+%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82 Facebook Share: %CE%91%CF%85%CF%84%CE%AE+%CE%B7+%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%3A+%CE%97+%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BF%CE%B9+%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+ALPHA+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%B8%CE%B1+%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82+%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82