Καλεσμένες της Φαίης Σκορδά και του Fay’s Time, ήταν τόσο η Ζέτα Θεοδωροπούλου όσο και οι υπόλοιπες κοπέλες από το My Style Rocks που σήμερα είναι ο τελικός.

Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα ήρθε και για το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

«Θα είναι ο πατέρας των παιδιών μυ και δεν αλλάζει. Αλλάξαμε πορεία ως ζευγάρι και μένω σε αυτό. Η ανάρτηση που έκανα, ήταν μία έκρηξη θυμού. Ο κόσμος μπορεί να με κατηγορεί γιατί το έκανα τώρα. Τώρα γιατί τώρα πήρα την αφορμή. Αν δεν με είχαν προκαλέσει, δεν θα έφτανα κι εγώ στα όριά μου. Πήγαμε τη Δευτέρα 05.06 στη δικηγόρο και την Τρίτη -ακριβώς μία ημέρα μετά και πριν βγει το διαζύγιο- μου έστειλαν από τον τόπο που πήγαιναν τα παιδιά μας για 9 χρόνια στο Ναύπλιο κι εκεί τα μεγάλωνα τα καλοκαίρια ότι βρίσκεται εκεί πέρα με τη συγκεκριμένη σχέση του.» δήλωσε .

«Δεν ήθελα να με προκαλέσει και δεν μετάνιωσα για την ανάρτηση γιατί εγώ απλά είπα την αλήθεια πως έγινε την Δευτέρα το ραντεβού με τη δικηγόρο και Τρίτη… Έχει τελειώσει. Θα τον αγαπώ πάντα ως πατέρα των παιδιών μου, αλλά μετά από όλα αυτά… Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη και δεν παίρνω τίποτα πίσω. Ήταν ο θεός μου κι όλος μου ο κόσμος. Όταν μου συνέβη, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Το ξεκαθαρίσαμε μεταξύ μας την Κυριακή, Δευτέρα πήγαμε στη δικηγόρο και μόλις Τρίτη με προκάλεσε η άλλη πλευρά κι είδα stories. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα που την πήγε Ναύπλιο γιατί εκεί; Πήγαινέ τη Σεϋχέλλες, Μπαχάμες. Πληγώθηκα. Ήταν μία παρορμητική μου κίνηση εν βρασμώ ψυχής. Με προκάλεσαν κι αντέδρασα.» τόνισε η ίδια στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

 

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Δείτε το απόσπασμα