Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο γνωστός ηθοποιός άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του. Η Δέσποινα Βανδή ήταν στο πλευρό του αλλά φαίνεται ότι φοβήθηκε και ο ίδιος πάρα πολύ αφού δεν έφερε καμία αντίρρηση στην τραγουδίστρια όταν του είπε “Βασίλη, πάμε στο νοσοκομείο τώρα!”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το ζευγάρι έσπευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι αρτηρίες της καρδιάς του ήταν βουλωμένες και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent. Η Δέσποινα Βανδή παρέμεινε στο πλευρό του. Όλα πήγαν καλά και ο αγαπημένος ηθοποιός είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση ενώ τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα θα πρέπει να παραμείνει στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Ο ηθοποιός στα 46 του χρόνια, δεν είχε αντιμετωπίσει άλλη φορά τέτοιου είδους θέμα. Ωστόσο φαίνεται πως η διατροφή με πολλά λιπαρά, το κάπνισμα και το ποτό οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day στον ALPHA, αποκαλύπτοντας ότι δικός της άνθρωπος είδε το ζευγάρι στο νοσοκομείο.

«Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Βασίλης Μπισμπίκης: Το «σ’ αγαπώ» του στη Δέσποινα Βανδή

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Εξέλιξη σοκ-Η Αλεξάνδρα στα όρια της τρέλας!

F1: Verstappen, ακούστε Leclerc: “Λοιπόν, χωρίς Red Bull…”

Η Μάγισσα: Μακελειό στον πύργο των Λασκαραίων-Βάφεται με αίμα η σειριά τους!