Βασάλος-Βαλαβάνη: Τέλος στις φήμες για χωρισμό! Οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες στις σχέσεις αποτελούν το δυνατότερα συστατικό για μια συνύπαρξη με γερές και ουσιαστικές βάσεις. Οι φήμες για κρίση στα σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης  Βαλαβάνη. εδώ και αρκετούς μήνες, είναι έντoνες.

Ωστόσο, οι δυο τους περνούν καλά μαζί και έχουν ξεπεράσει οποιοδήποτε πρόβλημα μπoρεί να υπήρχε ανάμεσά τους. Επειτα από την επιστροφή του παρουσιαστή και personal traίner από την Ασία όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα του ταξιδιωτικού ριάλπι του Star, Asia Express, ξεκίνησαν για το ζευγάρι οι καλοκαιρινές αποδράσεις.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασαν βρέθηκαν στα Στύρα της Εύβοιας μαζί και με την παρέα τους ενώ λίγο πριν είχαν προηγηθεί σύντομες διακοπές στην Κρήτη, αλλά και πρώτη τους επίσημη εμφάνιση που διέλυσε τις φήμες περί χωρισμού. Το ζευγάρι έκανε κοινή έξοδο στο shower ραrtγ που διοργάνωσαν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι λίγο μετά τον γάμο τους. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος έφτασαν μαζί στο πάρτι και έμειναν για αρκετή ώρα, με τους παρευρισκόμενους να περιγράφουν ένα ζευγάρι που περνά όμορφα και δείχνει ευτυχισμένο.

Λίγο πριν ο Κ. Βασάλος φύγει για τα γυρίσματα του Asia Express οι κοινές εμφανίσεις τους ήταν ελάχιοτες με αποτέλεσμα οι δύο τους να πυροδοτήσουν τις φήμες για σύννεφα στην όμορφη σχέση τους. Να θυμίσουμε ότι η σχέση τους μετράει ήδη πέντε χρόνια ενώ το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Survivor.

Το τελευταίο διάστημα ο Κωνσταντίνος είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει ρόλο παρουσιαστή στο Star. Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το MEGA ξεκίνησε η συνεργασία με το Star.

Το ζευγάρι είναι ανανεωμένο και έτοιμο για διακοπές προκειμένου να ανανεώσει τις μπαταρίες του!