Η Αφροδίτη Λατινοπούλου και τα όσα είπε για την Δανάη Μπάρκα και για το κατά πόσο υγιές πρότυπο είναι για να προβάλλεται, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ακόμα και το κόμμα στο οποίο θα ήταν υποψήφια βουλευτής, την απομάκρυνε με συνοπτικές διαδικασίες και πολύ ορθά.

Η γνωστή για τα μάλλον κακόβουλα σχόλιά της δικηγόρος, σχολίασε την παρουσιάστρια του MEGA λόγω μίας φωτογραφίας με μαγιό την οποία ανέβασε.

Το περιστατικό έλαβε μεγάλη έκταση όπως ήταν φυσικό και πλήθος ανθρώπων σχολίασαν αρνητικά τα λεγόμενα της πολιτεύτριας που δύσκολα βέβαια θα δει τα έδρανα της Βουλής. Τουλάχιστον, από κοντά.

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί του Σαββάτου, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που στοχοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!».

Είπε συγκεκριμένα: «Να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα. Αυτά δεν είναι τυχαία, δεν γίνονται μια μέρα. Δεν ξυπνάει μια μέρα ένας άνθρωπος και μπορεί να το αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο. Σαν πρότυπο περνάει σε όλους εμάς που δεν είμαστε εξίσου δυνατοί. Ο μέσος όρος δεν έχει αυτή τη δύναμη».

Και πρόσθεσε: «Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όταν είδα αυτή την ανάρτηση προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση είναι η Δανάη, το περιοδικό γιατί υπήρχε η αναφορά τι ωραία που είναι η Δανάη. Αν ήταν το θέμα της ότι τόλμησε να πάει με μαγιό στην παραλία. Δεν μπόρεσα να καταλάβω. Προσπάθησε να βάλει ένα θέμα μέσα που αφορά την παχυσαρκία, όμως έφερε όλο αυτό το συμβάν σαν παράδειγμα ότι αυτό αφορά πρότυπο».

«Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την Δανάη, δεν αφορά κανέναν άλλον! Θα έπρεπε να είναι όπως είναι τα μαλλιά, δεν θα κάτσει κανείς να εστιάσει σε αυτό. Ποιον ενόχλησε; Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας», τόνισε η ίδια.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή