Αποφάσισε να το γυρίσει στην πολιτική ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο πρώην παίκτης του Survivor  αλλά και του Asia Express και σύντροφος (προς το παρόν τουλάχιστον) της Ευριδίκης Βαλαβάνη;

Μάλλον όχι αφού σκοπεύει να κινηθεί τηλεοπτικά και μάλλον, όπως λένε οι καλές οι γλώσσες, έχει ήδη συνάψει συμφωνία με τηλεοπτικό σταθμό για την παρουσίαση εκπομπής.

Ο λόγος για τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννη στον οποίο θα πέσουν τα φώτα τους επόμενους μήνες. Ο γνωστός αθλητής και επιχειρηματίας κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στηνΑγία Παρασκευή με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη.

Ο Γ. Βασάλος Θα έχει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος αγαπά την άθληση και έχει στόχο να σταθεί κοντά στους νέους, με τους οποίους έχει ήδη πολύ ζεστή σχέση, μιας και βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό τους. Στόχος του είναι προσφέρει στον δήμο ό,τι μπορεί, όχι μόνο στον τομέα της άθλησης. Ο συνδυασμός «Μια γενιά μπροστά» του Αλ. Μουστόγιαννη δίνει αυτή την ευκαιρία, καθώς πάντα Θέλει ανθρώπους με ιμυχή, αγαπητούς στον κόσμο σύμφωνα με το S.

Βασάλος

Βασάλος

Star: «Κλειδωμένοι» ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Γιώργος Μαυρίδης

«Κλειδωμένοι» στο STAR έως τον Ιανουάριο του 2023 είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που επέστρεψαν πρόσφατα από τα γυρίσματα του Asia Express. Για τους δύο παρουσιαστές και παίκτες στο νέο ριάλιτι περιπέτειας στο Star κυκλοφορεί η φήμη ότι θα ενταχθούν στην πρωινή ζώνη του σταθμού της Κηφισιάς τη νέα σεζόν.

Για την ώρα δεν έχει γίνει σχετική προσέγγιση στον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ ο Κ. Βασάλος πέρασε από δοκιμαστικό για να είναι μέλος της ομάδας του νέου πρωινού. Το δεδομένο είναι ότι όσο διαρκεί η μετάδοση του Asia Express τόσο ο Γ. Μαυρίδης όσο και ο Κ. Βασάλος δεν μπορούν να αναλάβουν άλλα τηλεοπτικά καθήκοντα σε «απέναντι» κανάλι.