Ο Βασίλης Κούκουρας είναι ο γνωστός σε όλους Μάνθος Φουστάνος από τη σειρά που έγραψε ιστορία, «Κωνσταντίνου και Ελένης» του γυναικοκατακτητή που κατάφερνε να διώχνει τη μία και να φέρνει την άλλη, ο αδερφικός φίλος του Καντακουζηνού! Ωστόσο φέτος τον απολαμβάνουμε σε ένα ρόλο έκπληξη στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε το ρόλο και όλοι τον θυμόμαστε, μίλησε στο φακό της εκπομπής «Super Κατερίνα» της τηλεόρασης του Alpha και αναφέρθηκε σε ό,τι του λένε οι γυναίκες για το χαρακτήρα αυτόν που, κανονικά, δεν είναι ο πιο ειλικρινής και συμπαθής προς το γυναικείο φύλο.

Ο Βασίλης Κούκουρας τόνισε πως «το γυναικείο κοινό είχε μία λατρεία στο πρόσωπο μου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ρόλου ήταν πως «έριχνε» τις γυναίκες και απατούσε τις υπόλοιπες. Όμως μου έλεγαν οι ίδιες οι γυναίκες πως δεν είμαι αντιπαθητικός σε αυτό που έκανα και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία».

Αυτό που προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι βέβαια η απασχόληση του ηθοποιού αυτή τη στιγμή η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υποκριτική!

«Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την δουλειά του ασφαλιστή και την κάνω επαγγελματικά, με επάρκεια και διαπιστευμένη κατάσταση οπότε είμαι πολύ δοσμένος σε αυτό γιατί μου αρέσει», αποκάλυψε ο Βασίλης Κούκουρας.