Και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα κάνει πλέον την εμφάνισή του στη σειρά της ΕΡΤ1, Τα καλύτερα μας χρόνια, του οποίου τη φωνή ακούμε τις δύο τελευταίες σεζόν, εκείνος κάνει την ανατροπή!

Ο αγαπημένος ηθοποιός του οποίου οι εμφανίσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και πάντα επιλεκτικές, πρόκειται να βρεθεί στη σειρά Τα Νούμερα, του Φοίβου Δεληβοριά.

Μετά το ταξίδι του, ο Φοίβος καταφέρνει να πείσει τα «νούμερα» να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη «Μάντρα». Τα εμπόδια είναι κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν. Οι ήρωές μας καταφέρνουν να ξαναβάλουν τον δεύτερο στο παιχνίδι και να πείσουν τον άρρωστο με το τζόγο Μεμά να κάνουν μια μεγάλη μάχη «Μάντρα Vs Χάντρα» το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το κοινό θα αποφασίσει ποιος από τους δυο θα κρατήσει το χώρο. Τα «νούμερα» προπονούνται και καλούν διάφορους φίλους τους να τους συμπαρασταθούν. Το ίδιο όμως κάνει και η αντίπαλη πλευρά. Λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά, στο κουρείο, ο Φοίβος, ο Σπύρος και ο Ζερόμ βρίσκουν έναν παράξενο διαρρήκτη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο οποίος είναι διατεθειμένος να τους κάνει ένα μεγάλο δώρο.

Μ’ ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού μουσικού κόσμου σε εντελώς απροσδόκητες «κινηματογραφικές» εμφανίσεις, και με μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα στο σενάριο, στα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, τη φωτογραφία, «Τα νούμερα» φιλοδοξούν να «παντρέψουν» την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Το εορταστικό επεισόδιο πρόκειται να προβληθεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου!

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Μπακοδήμου: Τέλος στις 18 Δεκεμβρίου – Τότε θα επιστρέψει με νέα ώρα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ροντινέι, Μαντσίνι και 2 ακόμα – Οι εσωτερικές λύσεις του Μίτσελ

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον Γεράσιμου – Μαργαρίτας