Ακούγεται εδώ και καιρό στα τηλεοπτικά νέα αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό το κανάλι να προχωρήσει σε έργα και να δημιουργήσει δύο εκπομπέs σε διαφορετικέs ζώνες. Το σενάριο του ΑΝΤ1 θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει ένα πρόγραμμα που θα συνδυάζει ενημέρωση και ψυχαγωγία με μια πιο πιπεράτη ματιά, και η Φαίη Σκορδά ένα κλασικό γυναικείο μαγκαζίνο που θα περιλαμβάνει gοssiρ, μαγειρική, ζώδια, συνεντεύξειs και θέματα lifestyle.

Η σπαζοκεφαλιά ωστόσο είναι άλλη, και αφορά στην ώρα προβολήs τους καθώs ο Γιώργοs Παπαδάκηs δεν είναι σύμφωνοs στο να μειωθεί η εκπομπή του κατά μία ώρα.  Έτσι το plan b θέλει την παρουσιάστρια να βγαίνει κανονικά στην ώρα τηs με ενισχυμένη ομάδα, και τον παρτενέρ τηs να μετακομίζει στην απογευματινή ζώνη στις 16.00 απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο..

Τηλεοπτικά νέα- Σασμός: Συνεχίζει με δεύτερο κύκλο

Η πιο πετυχημένη σειρά τηs φετινήs χρονιάς από τον Alpha δεν θα ρίξει αυλαία στο τέλοs τηs τηλεοπτικήs σεζόν, όπως πολλοί θα περίμεναν.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένεs πηγέs, η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε συζητήσειs με τους βασικούς ηθοποιούς προκειμένου να παραμείνουν στο καστ και μάλιστα καθώς οι προτάσεις που δέχονται για άλλες σειρέs είναι πολλές. τους τάζει… γη και ύδωρ. Για να δούμε τελικά πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και ποιοι θα καταφέρουν να… επιβιώσουν από τη βεντέτα!