Φαντασμαγορικό, χαρούμενο, πρωτότυπο, γεμάτο φαντασία και λάμψη, το The Masked Singer έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Αγαπημένες προσωπικότητες τραγουδούν στη σκηνή όπως δεν τους έχουμε απολαύσει ποτέ ξανά! Φορούν τις πιο εντυπωσιακές μάσκες και χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιοι είναι, ξεκινούν την πιο top secret αποστολή της καριέρας τους.

Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκε την πιο κεφάτη… επιτροπή της τηλεόρασης, τους Detectives του The Masked Singer. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, συγκεντρώνουν στοιχεία, κρατούν σημειώσεις, προσπαθούν να αποσπάσουν επιπλέον πληροφορίες και ξεκινούν την έρευνα!

Οι detectives πιάνουν δουλειά, τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, τι από όλα ισχύει; Μήπως τελικά πίσω από τη Μάσκα κρύβεται κάποιος πολύ καλός τους φίλος; Μπαίνουν στον πειρασμό ακόμη και να τηλεφωνήσουν σε αυτόν που νομίζουν πως είναι εκεί και τους το κρύβει!

Ο Νίκος Μουτσινάς βλέπει την… Άννα Βίσση πίσω από κάθε Μάσκα.
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πιστεύει πως αν καταφέρει να βρει τις Μάσκες θα κερδίσει κάτι!
Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η καλή μαθήτρια ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης, η φωνή της λογικής!

Μετά από οκτώ γεμάτες κέφι και αίνιγμα ερμηνείες, η πρεμιέρα του show ολοκληρώθηκε με την αποκάλυψη της μάσκας που εντυπωσίασε λιγότερο ντετέκτιβς και κοινό. Η μάσκα που αποκαλύφθηκε ήταν αυτή του Ιπποπόταμου, παρά την προσπάθειά του με το τραγούδι Crazy girl.

Τεράστια ήταν η έκπληξη των ντετέκτιβς όταν μετά την ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά ο Ιπποπόταμος έβγαλε τη μάσκα του και αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη. Τι κι αν η ίδια με τα clues που έδωσε προσπάθησε να βοηθήσει την τετράδα των ντέτεκτιβς να μαντέψουν σωστά την ταυτότητά της, κανείς δεν έπεσε μέσα.