Στον ΣΚΑΪ εδώ και αρκετό καιρό, ετοιμάζουν υπό άκρα μυστικότητα ένα νέο ψυχαγωγικό σόου. Αναφερόμαστε στο «The Masked Singer», με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα, επιτέλους, μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πρόσφατα, μάλιστα, οι υπεύθυνοι του σταθμού και της Αcυn Medya κατέληξαν στα τέσσερα δημοφιλή πρόσωπα που θα συνθέσουν την κριτική επιτροπή.

Αυτά είναι ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ σημαντικό ρόλο στην εν λόγω παραγωγή έχει και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του ψυχαγωγικού σόου.

The masked singer: Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση

Από εκεί και πέρα, 16 πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, που έχουν κάποια… σχέση με τη μουσική, καλούνται να μεταμφιεστούν και να διαφυλάξουν την πραγματική τους ταυτότητα μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο, ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής ή η μεγάλη νικήτρια.

Το παγκόσμιο φαινόμενο με το όνομα «The Masked Singer» προβάλλεται ήδη σε 53 χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων ετών. Το 2020 ήταν το Νο1 τηλεοπτικό πρόγραμμα σε ΗΠΑ, Ουγγαρία και Νορβηγία ενώ την ίδια χρονιά ήταν το Νο1 ψυχαγωγικό σόου σε Βέλγιο, Καναδά, Εσθονία, Φινλανδία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Λετονία και Ρωσία.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, Chief Content Officer του ΣΚΑΪ δήλωσε για το πρόγραμμα: «Το “talk of the town” της παγκόσμιας τηλεοπτικής παραγωγής, το show που κατακτά μικρούς – μεγάλους με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και τις ακόμα πιο θεαματικές performances προστίθεται στο ψυχαγωγικό portfolio του ΣΚΑΪ και αποτελεί στρατηγική συνέχεια της επένδυσης του σταθμού σε πρωτοποριακά και καινοτόμα formats. Το μυστικό της παγκόσμιας επιτυχίας του; Είναι καλά κρυμμένο πίσω από τις πιο φαντασμαγορικές εμφανίσεις, κάτι που αποτελεί μία ακόμα προϋπόθεση, ώστε να πιστέψουμε στη δυναμική και το modernity του THE MASKED SINGER.»

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του «The Masked Singer» και η παραγωγή είναι της Acun Medya. 

THE MASKED SINGER
Τα ονόματά τους… επτασφράγιστο μυστικό!