Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor! Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έφερε ανακατατάξεις στο πρόγραμμα. Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι καταιγιστικές και ο ΣΚΑΪ που είναι ένα ενημερωτικό κανάλι κατά βάση δεν μπορεί να μείνει αμέτοχο!

Για να είμαστε πιο ακριβείς το κανάλι του Φαλήρου είχε σήμερα αλλαγές στο πρόγραμμά του. Είχαν δηλαδή σκοπό να προβάλλουν ένα επιπλέον επεισόδιο. Λόγω της ημέρας και επειδή πολλοί θα καθήσουν μέσα να το τσικνίσουν σκέφτηκαν να διασκεδάσουν επιπλέον το κοινό με «Τα Παιχνίδια της Καραϊβικής» με τον Γιώργο Λιανό,.

Ωστόσο τώρα αυτό αλλάζει δια παντός!

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία αναδιαμόρφωσαν το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με το Survivor να δίνει τη θέση του σε έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα. Στο στούντιο, αναλυτές και ζωντανές συνδέσεις με Ουκρανία, ΗΠΑ, Γερμανία, Βρυξέλλες και Μεγάλη Βρετανία.

Μπορεί να είχαμε τρέιλερ αλλά δεν θα έχουμε επεισόδιο του ριάλιτι.

 

σκαϊ

 

Στο μεταξύ στο Συμβούλιο της Τετάρτης στο Survivor έγινε ένας μικρός… πανικός από γέλια, κλάματα, εντάσεις, αποκαλύψεις ακόμα και χυλόπιτες.

Ο «έρωτας» μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη δεν πήγε όπως το περίμενε ο Γιώργος και έτσι όπως είναι πληγωμένος πήγε στο Συμβούλιο για να τα πει ένα… χεράκι στην πρώην καλή του. Όμως μάλλον τα λογάριασε χωρίς την… ξενοδόχα!

Τα πράγματα άρχισαν στο χαλαρό και στο χαμογελαστό. Μάλιστα η ηθοποιός έριξε το γάντι λέγοντας στον Γιώργο Λιανό ότι ο Θεσσαλός έχει «πρόβλημα». Το επεισόδιο όμως δεν έληξε!