«Κλειδωμένοι» στο STAR έως τον Ιανουάριο του 2023 είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που επέστρεψαν πρόσφατα από τα γυρίσματα του Asia Express. Για τους δύο παρουσιαστές και παίκτες στο νέο ριάλιτι περιπέτειας στο Star κυκλοφορεί η φήμη ότι θα ενταχθούν στην πρωινή ζώνη του σταθμού της Κηφισιάς τη νέα σεζόν.

Για την ώρα δεν έχει γίνει σχετική προσέγγιση στον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ ο Κ. Βασάλος πέρασε από δοκιμαστικό για να είναι μέλος της ομάδας του νέου πρωινού. Το δεδομένο είναι ότι όσο διαρκεί η μετάδοση του Asia Express τόσο ο Γ. Μαυρίδης όσο και ο Κ. Βασάλος δεν μπορούν να αναλάβουν άλλα τηλεοπτικά καθήκοντα σε «απέναντι» κανάλι.

Asia Express: Αυτο το ζευγάρι είναι ο νικητής του παιχνιδιού

Ως κόνσεπτ, το Asia Express έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχίά σε περισσότερες από 12 χώρες. Είναι προκλητικό, ενδιαφέρον και σίγουρα πρωτότυπο, αφού κάτι αντίστοιχο δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Το ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, που αυτή τη φορά, αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την Ασία! Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Εννιά ζευγάρια ανθρώπων που όλοι ξέρουμε μέσα από τη σοουμπίζ Θα βάλουν τα σακίδια στην πλάτη και θα αρχίσουν να μηχανεύονται τρόπους για να διασχίσουν τις τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζι, το Λάος, την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και ελάχιστα χρήματα!

Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, θα έχουν στη διάθεσή τους μόλις ένα ευρώ προκειμένου να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό.

Ωστόσο και παρόλο που το ταξιδιωτικό… ριάλιτι δεν άρχισε καν, υπάρχουν νέα για την πορεία των ζευγαριών που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι του Star.

Ποιος όμως ακούγεται έντονα ότι θα είναι ο νικητής του Asia Express; Μπορείτε να θεωρήσετε σχεδόν, πάντα άλλωστε υπάρχει η πιθανότητα λάθους, σίγουρο, ότι νικήτριες είναι η Χριστίνα Κολέτσα και η φίλη της Maria Maroulis!