Πολλά ερωτηματικά εγείρονται αναφορικά με την Prime Time του ΣΚΑΪ, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με τη «Real News», κάποια προγράμματα που εξετάστηκαν αρχικά, δεν φαίνεται να προχωρούν. Πιο συγκεκριμένα ένα απο αυτά είναι το ριάλιτι «I’ m a celebrity, get me out of here», τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Acun Medya.

Το ριάλιτι ήταν ένα από τα βασικά προγράμματα που ο ΣΚΑΪ εξέταζε να βγάλει «στον αέρα», στο πρώτο μισό της προσεχούς σεζόν για την ακρίβεια. Όπως όμως προκύπτει το κανάλι άλλαξε γνώμη και το ριάλιτι με τους διάσημους σε εξωτικό προορισμό απομακρύνεται, για την ώρα τουλάχιστον. Ουσιαστικά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν απορρίπτεται συνολικά ως πρόταση ή πάει για αργότερα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Την ίδια στιγμή ο ΣΚΑΪ βγάζει εκτός πλάνου τελείως το «Fame Story» το οποίο φερόταν να διεκδικεί το κανάλι, ενώ αναφορικά με το «The Voice, ούτε ο μουσικός διαγωνισμός πρόκειται να επιστρέψει στο κανάλι του Φαλήρου. Κι αυτό καθώς αποφασίστηκε το φορμάτι να μπει λίγο «στον πάγο» μετά από επτά σερί σεζόν ώστε να μην κουράσει το κοινό.

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Τέλος πασίγνωστη δραματική σειρά – Δεν συνεχίζει του χρόνου

Πάνος Βλάχος: Δεν φαντάζεστε με ποια πασίγνωστη υπερταλαντούχα ηθοποιό έχει σχέση

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Αναγνώστου αρνείται να κάνει φόνο – Τηλεφώνημα φωτιά του Ντίνου στην Αμαλία