Το ιδιαίτερα επίκαιρο κοινωνικό δράμα ΣτΟργή έρχεται στον ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν καθώς πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση. Πρόκειται για την ελληνική προσαρμογή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς, «Kirmizi Oda»

 

Η σειρά -εξαιρετικά επίκαιρη σε μια εποχή που η βία, ο αυταρχισμός και ο ρατσισμός θεριεύουν, ενώ η ενδοοικογενειακή βία σχεδόν μονοπωλεί τα δελτία ειδήσεων– φιλοδοξεί να συνεισφέρει, ώστε να κατανοήσουμε όλοι καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας και να αποστιγματίσουμετην ψυχοθεραπεία, που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.

Η Μαρία Ναυπλιώτου αναλαμβάνει τον ελκυστικότατο πρωταγωνιστικό ρόλο της ψυχιάτρου.
Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή , μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια. Ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο . Ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που έχουν ένα και μόνο κοινό: βρήκαν την οργή μέσα στη στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων.

Η σειρά του ΣΚΑΪ διαδραματίζεται σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα. Πρωταγωνιστεί η Μαρία Νουπλιώτου, η οποία υή υποδύεται την ψυχίατρο -ή «Γιατρό» όπως την αποκαλούν όλοι- Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Ο Νίκος Καραθόνος ερμηνεύει το σύζυγό της, Αποστολο  Καλογερόπουλο.

Την ομάδα στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας), Βασίλης μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη γιατρό πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίες: Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννης Παπαζήσης, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλέκος Συσσοβίτηςκαι Λένα Παπαληγούρα.