Μπορεί ο ΣΚΑΪ να είναι συνυφασμένοs με την ενημέρωση και ενίοτε με την ψυχαγωγία, όμωs τα τελευταία χρόνια κάνει φιλότιμες προσπάθειεs να εισάγει στο πρόγραμμά του και τη μυθοπλασία. Δεν έχουμε δει λίγεs σειρέs τα τελευταία χρόνια από τον συγκεκριμένο σταθμό και γι’ αυτό την επόμενη σεζόν οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους τηλεθεατέs μια ακόμα γερή δόση από σίριαλ, ετοιμάζονταs τρία νέα σίριαλ που θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2022.

Στοργή

Τα γυρίσματα για τη νέα κοινωνική σειρά του καναλιού έχουν ήδη ξεκινήσει. Τη σειρά υπογράφει ο Χρίστοs Γεωργίου, ενώ πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία Ναυπλιώτου. Μαζί τηs ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από του Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνο Λάγκο, Γιολάντα Μπαλαούρα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννη Παπαζήση, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλεκο Συσσοβίτη και άλλουs, οι οποίοι Θα μα βάλουν στα άδυτα ενόs ψυχιατρικού κέντρου, οι γιατροί του οποίου έρχονται σε επαφή με ανθρώπουs που ως επί το πλείστον έχουν βιώσει την κακοποίηση. Να θυμίσουμε πω η σειρά θα βασίζεται στο τουρκικό σίριαλ «Kirmizi Οι».

ΣΚΑΪ: «ΖΩΗ»

 

Μετά το πετυχημένο «Ζακέτα να πάρειs» που προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση την περασμένη σεζόν, η Ελένη Ράντου σκέφτεται να επιστρέψει με έναν ακόμα ρόλο που Θα τη χαρακτηρίσει. Η Ζωή, όπως ειναι το μικρό όνομα τηs πρωταγωνιστριαs, είναι μια αγωνίστρια τηs ζωήs, μια βιοπαλαίστρια, τηs οποίαs η ζωή αλλάζει άρδην, έπειτα από ένα ατύχημα. Οι τηλεθεατέs Θα παρακολουθήσουν λοιπόν τη νέα τηs ζωή που Θα έχει αλλάξει με κωμικό τρόπο. Η Ελένη Ράντου είναι σε συζητήσειs με το κανάλι και όλα Θα εξαρτηθούν από τα Θεατρικά τηs σχέδια. Να τονίσουμε πως συνολικά θα είναι 12 επεισόδια και Θα προβάλλεται δύc μία μόνο φορά την εβδομάδα, που σημαίνει πως μέχρι τις γιορτέs Θα έχει ολοκληρωθεί.

Ελληνοσυριακός έρωτας

Η δεύτερη κοινωνική σειρά του καναλιού που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο μέρος του κοινού θα αφορά στον αναπάντεχο ερωτα μιας κοπέλαs απο τη Συρία που έρχεται στην Ελλάδα πρόσφυγαs και ερωτευεται έναν Ελληνα. Οταν, όμωs ο δεσμοs του γίνει γ νωστόs τόσο στον δικό τηs κύκλο όσο και στην οικογένεια του Ελληνα, τότε θα υπάρξουν προβλήματα που θα βάλουν κίνδυνο όλα όσα τουs ενώνουν.

Η σχέση τους θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπωs, ενώ δεν Θα είναι και λίγες οι περιπτώσειs που το ζευγάρι θα αποφασίσει να απομακρυνθεί προκειμένο να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα στους γύρω τουs, τους ανθρώπουs που αγαπούν. Και γι’ αυτή τη σειρά, ο τίτλοs τηs οποίας δεν έχει αποφασιστεί, αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να γίνουν ανακοινώσεις για το καστ.