Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια με την οποία την καλεί «Να ανακαλέσει τον ψευδή ισχυρισμό της».

 

«Τις συνομιλίες του “Πρώτου Θέματος” δεν τις κάναμε αναπαραγωγή, γιατί ο κ. Κούγιας είπε ότι θα προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες, μηνύσεις σε όποιον κάνει την αναπαραγωγή οπότε εμείς δεν το κάναμε. Αλλά θέλαμε να τα σχολιάσει, γιατί μέσα στις συνομιλίες αυτές γινόταν αναφορές ότι μιλάμε για παιδιά μικρής ηλικίας, όχι ενήλικες. Κάνοντας την κουβέντα αυτή με τον κ. Κούγια συζητήσαμε το κομμάτι αυτό, θα δείτε τώρα το απόσπασμα γιατί στην ανακοίνωση γράφει ότι έκανε τη συνομιλία χωρίς να βλέπει την οθόνη», ανέφερε η παρουσιάστρια, αναπαράγοντας το βίντεο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν ζητώ συγνώμη

«Ο κ. Λιγνάδης κατηγορείται για βιασμούς και εγώ σε κανένα σημείο δεν είπα ότι παραδεχτήκατε ότι έχει πράξει αυτούς τους βιασμούς. Δεν μίλησα για τους βιασμούς ποτέ. Ούτε είμαι εγώ σε θέση αν έχουν γίνει ή όχι, θα γίνει το δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει. Αυτό που υπογράμμισα εγώ κλείνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία μας ότι για πρώτη φορά ενώ μας έλεγε ότι μιλάμε για ενήλικους, για πρώτη φορά καταλάβαμε ότι αυτό που εννοείται είναι ότι μιλάμε για παιδιά 16,17,18 χρονών.», συνέχισε.

«Συγγνώμη που καταχραστήκαμε τον χρόνο. Ποτέ δεν παραδεχτήκαμε πάντως ‘ή δεν είπαμε ότι ο κ. Κούγιας παραδέχτηκε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Λιγνάδης. Συγγνώμη για την ταραχή μου και την κατάχρηση του χρόνου, συγγνώμη από την ροή και όχι από τον κ. Κούγια», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του Mega κλείνοντας.