Μπορεί ο Σασμός να ήταν το… εναρκτήριο λάκτισμα για την Ευθαλία Παπακώστα ή αλλιώς την Κλαίρη ή την Όλγα στο Μαύρο Ρόδο, αλλά η καριέρα της συνεχίζεται και μάλιστα με τον ίδιο ρυθμό αφού και η μεταγραφή τής ταιριάζει γάντι!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό TV24 τόσο για τον ρόλο της Κλαίρης όσο και αυτόν της Όλγας, που μέχρι τώρα δεν έχει δείξει και τον καλύτερο… χαρακτήρα!

Η ίδια λέει ότι ο χαρακτήρας της νεαρής κοπέλας που υποδύθηκε πήγε καλά, αφού οι αντιδράσεις του κόσμου που την πετύχαιναν στο δρόμο και έψαχναν να δουν αν είναι όντως τυφλή, ήταν ιδιαίτερες!

Θεωρεί ότι το αποτέλεσμα ήταν επιτυχημένο αφού ο συγκεκριμένος ρόλος είχε ένα ρίσκο ενώ σε ερώτησητης δημοσιογράφου αν επιστρέψει στη σειρά του ALPHA, η ίδια είπε ότι έχει γίνει μία συζήτηση με την παραγωγή κι έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο όλα είναι θέμα σεναρίου.

Σε ό,τι αφορά το ρόλο της στη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο και στην ερώτηση αν θα εκδικηθεί την Ελισάβετ, η Ευθαλία απαντά πως αν πετύχουμε την Όλγα σε μία αδύναμη στιγμή, μπορεί να υπάρξει επίθεση προς αυτό το μέτωπο. Άλλωστε, οι άνθρωποι όταν νιώσουν ευάλωτοι, κάνουν άσχημα πράγματα όπως και η Όλγα. Η νεαρή έχει πέσει, έχει ηττηθεί, και θα της βγει η επιθετική της πλευρά. Λόγω του ότι έχει εγωισμό, θα θελήσει να φέρει τις συνθήκες προς όφελός της!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Συλλαμβάνεται η Βικτωρία-Στα δύσκολα ο Νικόλας!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σαρωτικός κόντρα στον Γκρίκσπορ και άνετα στους «16» της Μελβούρνης (vids)

Μαύρο Ρόδο: Τέλος τα ράσα για την Ελισάβετ-Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει!