Η πρώην, πλέον, παίκτρια της «Φάρμας», Σάσα Μπάστα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και μίλησε στο Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά.

Η τραγουδίστρια που έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι δε δίστασε να αποκαλύψει δυσάρεστες καταστάσεις που έχει βιώσει στην οικογένειά της. Όπως είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας νωρίτερα, η Σάσα Μπάστα είχε μεγαλώσει με τους παππούδες της ενώ ο πατέρας της είχε κάνει άλλη οικογένεια.

Στο πλαίσιο αυτών των εξομολογήσεων, αποκάλυψε ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό το οποίο μάλιστα αφορούσε το θάνατο του πατέρα της.
«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος. Δεν το έμαθε ποτέ. Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά».

Πώς αντέδρασε όμως η τραγουδίστρια;

«Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω ΟΚ, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας».

Αργότερα, περιέγραψε πως έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ο αδερφός της, που νοσηλευτόταν στη ΜΕΘ, πλησίασε το θάνατο.

Η περιγραφή που έκανε ήταν συγκλονιστική. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει «φύγει». Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα».