Το Power of Love προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/7) και ο Νίκος Πελετιέ, ένας 27χρονος TikToker από την Κύπρο και παίκτης του εν λόγω reality, φαίνεται να έχει μάλλον… αλλοπρόσαλλες απόψεις.

Μετά τη θεωρία του για το κλάμα, ήρθε η ώρα της θεωρίας για την απιστία. Τι είπε ακριβώς ο… ποιητής; Ότι άλλο είναι η απιστία για τη γυναίκα και άλλο για τον άντρα!

«Δεν σας διευκρίνισα ποτέ τον ορισμό της απιστίας. Ο ορισμός της απιστίας είναι διατυπωμένος λανθασμένα στο λεξικό και όποιος τον έγραψε θέλει μαθήματα. Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα και διαφορετική για την γυναίκα».

«Για παράδειγμα, όταν μια γυναίκα ανταλλάξει κάποιου είδους ερωτικά μηνύματα με έναν άλλον άνδρα, απιστία! Ένας άνδρας όμως, εάν βρίσκεται σε μια σχέση με μια γυναίκα και προσφέρει όσα χρειάζεται αυτή η γυναίκα, εάν της προσφέρει όλο τον κόσμο και επιλέξει ο ίδιος να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη γυναίκα στη ζωή του, μπορεί ευχαρίστως να καθίσει με την γυναίκα του, την βασική. Δεν είναι απιστία επειδή υπάρχει ειλικρίνεια. Θα μιλήσει δηλαδή με την γυναίκα του για αυτό το θέμα και θα της εξηγήσει ότι αυτήν αγαπάει».

«Μην ξεχνάτε ότι μια γυναίκα ποτέ μα ποτέ, μα ποτέ, δεν μπορεί να το κάνει με έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα. Εάν αυτή η γυναίκα το κάνει με έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα σημαίνει ότι πραγματικά η ψυχή της καταστράφηκε» πρόσθεσε ο Νίκος Πελετιέ στην δική του, αμφιλεγόμενη, θεωρία που εξέφρασε στον αέρα του Power of love το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Power of love: Δείτε το απόσπασμα