Τον τελευταίο καιρό πολλές γνωστές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης προχωρούν στη διαδικασία που είναι γνωστή ως κρυοσυντήρηση ωραρίων. Είναι μία διαδικασία που εξασφαλίζει στις γυναίκες τη δυνατότητα να «παγώσουν» τον χρόνο και να επιλέξουν αυτές πότε θα γίνουν μητέρες. Ο αριθμός και η ποιότητα των ωαρίων ελαττώνεται μετά τα 35 έτη, οπότε μειώνεται η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Η κρυοσυντήρηση ωαρίων προσφέρει πλέον μια διέξοδο στο πρόβλημα αυτό.

Αυτό λοιοπόν φαίνεται ότι σκέφτηκαν η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελεονώρα Μελέτη και τώρα και η Νάνσυ Παραδεισάνου. Δείτε τι έγραψε η όμορφη παρουσιάστρια του OPEN σε δημοσίευσή της στο Instagram

Στα φετινά μου γενέθλια, έδωσα στον εαυτό μου ένα από τα πολυτιμότερα δώρα – ορόσημο για την αναπαραγωγική μου κατάσταση: την εναλλακτική. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο. Αποφάσισα να πάρω τον εαυτό μου, την προσωπική μου ζωή και την αναπαραγωγική μου υγεία στα σοβαρά και να κάνω αυτό το βήμα. Την κρυοσυντήρηση ωαρίων. Η ιατρική είναι επιστήμη κι έχει αναλάβει να δίνει εναλλακτικές στα ανθρώπινα προβλήματα. Κι αυτή είναι μια από τις εναλλακτικές που επιλέγω για μένα. Δε θέλω ευκαιρίες, θέλω εναλλακτικές. Μ’ ενδιαφέρει η προοπτική της ζωής μου κι εννοείται πως είναι ευθύνη να παίρνω αποφάσεις που θα επηρεάσουν τον άνθρωπο της ζωής μου. Έχω σκεφτεί πολύ σε βάθος χρόνου, τι είναι αυτό που θα με ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Να σκεφτώ πολύ ποιος θέλω να είναι και ποιος θα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Να αντιμετωπίσω το μέλλον μου με υπευθυνότητα. Οι αλλαγές που κάνω πάντα, είναι μελετημένες, γιατί θέλω να έχω εναλλακτικές. Ό,τι έχετε δει από μένα δεν είναι καιροσκοπικό, αντιθέτως. Όλη η πορεία μου είναι έτσι μέχρι τώρα και το ξέρετε. Σήμερα λοιπόν, σβήνω το παρελθόν και αρχίζω ξανά. Με χαρά, ενθουσιασμό κι αγάπη. Πρώτα απ’ όλα προς τον εαυτό μου. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της υπέροχης κλινικής @assistingnature_ivf και το γιατρό μου Δρ. Ευάγγελο Παπανικολάου για τα θαύματα που έκαναν σε μένα όπως και σε χιλιάδες άλλες γυναίκες, την ψυχολόγο μου @lara_soues για την ενθάρρυνση και βέβαια την οικογένεια και τους φίλους μου για τη στήριξη αυτούς τους δυο μήνες που τους ανακοίνωσα την απόφαση μου. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη. ❣️ #κρυοσυντήρηση_ωαρίων #assistingnature (αυτή η φωτογραφία είναι η τελευταία που έβγαλα το βράδυ της Κυριακής, πριν κάνω τα ελάχιστα βήματα για να μπω στην αίθουσα για τη διαδικασία της ωοληψίας)