Μπορεί να έχουν περάσει ήδη τέσσερις μέρες αλλά οι λεπτομέρειες γύρω από αυτό το τροχαίο δυστύχημα σοκάρουν. Ο Πάνος Νάτσης  έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1) αλλά σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» έπρεπε να γίνει αναγνώριση σορού. Για αυτή την λυπηρή διαδικασία κλήθηκε η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, καθώς οι αδελφές του δεν μπορούσαν να φτάσουν γρήγορα. Ωστόσο μιας και δεν ήταν παντρεμένοι, η μουσικός δεν μπορούσε να αποδείξει τη σχέση τους.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι και να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε τον δεσμό τους.

«Δεν μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Τάσος Τεργιάκης.

Μάλιστα ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε σκοπό να μεγαλώσει την οικογένειά τους.

«Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενής να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δεν μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας

«Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε να υπάρχουν στεφάνια και λουλούδια και όλα αυτά να πάνε στη Διεθνή Υποστήριξη Γυναικών που είναι μία οργάνωση που υποστηρίζει τις κακοποιημένες γυναίκες. Εγώ μιλάω σαν εκπρόσωπος της οικογένειας, μου τα διοχετεύει η σύντροφός του η Διονυσία για να τα ανεβάζω στα social media», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η νεκρώσιμος ακολουθία είναι στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η άτυχη μητέρα δεν θα το μάθει ποτέ. Αυτό τουλάχιστον διευκρίνισε σε ζωντανή σύνδεση που είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας με το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της. Γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει». Αυτό είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η απάντηση ήρθε δια στόματος Σπύρου Μπιμπίλα.

«Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε» συμπλήρωσε.