Παγιδευμένοι: Η νέα δραματική σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου την ερχόμενη σεζόν βάζει φουλ τιs μηχανέs στη μυθοπλασία κι ετοιμάζεται να ρίξει στην τηλεοπτική αρένα μια ακόμη ολοκαίνουρια παραγωγή που υπόσχεται σασπένs, ίντριγκεs, πάθη, μίση και έρωτεs.
Μια νέα δραματική αστυνομική σειρά έρχεται από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ 1. Ο τίτλοs της «Παγιδευμένοι». Πρόκειται για διασκευή του τουρκικού σίριαλ «Yargi (Κρίση)», παραγωγήs 2021, που πρόβαλε το Kanal D κι έχει πωληθεί στο Πουέρτο Ρίκο, στις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Χιλή, το Ισραήλ, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Γεωργία και σε χώρες της Αφρικήs. Την απόδοση σεναρίου έχει αναλάβει η Σωτηρία Ψευτούδη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη.

Τους κεντρικούς ρόλους θα ενσαρκώσουν ο Μιχάληs Λεβεντογιάννηs, τον οποίο τηλεοπτικά είχαμε δει τη σεζόν 2020-2021 στην «Αγγελική» που πρόβαλε ο ΑΙΡΗΑ, και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ που εμφανίζεται τηλεοπτικά για πρώτη φορά. Τουs υπόλοιπους βασικούs χαρακτήρεs υποδύονται οι Παύλος Ορκόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Κίμωνας Κουρής, Στέφανος Κυριακίδης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Σοφία Φαραζή, Δημήτηs Ξαθόπουλοs, Σταύρoς Τσουμάνης, Σόλων Τσούνης, Σοφία Μανωλάκου, Μαριλένα Ράδου, Βίκτωρας Πέτσας. Η σειρά προορίζεται να προβάλλεται δύο φορέs την εβδομάδα. Πριν λίγεw ημέρεs δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων. Η κάμερα άναψε και το καστ άρχισε να ζωντανεύει τους ήρωεs και τη γεμάτη ανατροπέs ιστορία.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ενα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είνι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί  αυτουργοί; Μια δικηγόροs και ένας εισαγγελέα συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Εχουν, όμωs, εντελώs διαφορετική φιλοσοφία ζωήs. Για τον Δημήτρη, ο νόμοs και η δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Αννα, άλλο ο νόμος και άλλο η δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Για τον Δημήτρη είναι ακόμα πιο δύσκολο καθώς κύριος ύποπτος είναι ο ίδιος του ο αδελφός. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα φέρει τη δικηγόρο και τον εισαγγελέα πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπω που είναι γύρω τουs. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο… Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…