Μια ενδιαφέρουσα εκπομπή με πολλή μουσική θέλει να βγάλει το OPEN τη νέα σεζόν, με οικοδεσπότη τον Γιάννη Μπέζο. Στο πλατό της εκπομπής ο δημοφιλής ηθοποιός, που διαθέτει ταλέντο και στο τραγούδι, Θα υποδέχεται παρέες που θα μιλάνε για διάφορα που έχουν συμβεί στην κοινή τους πορεία, ενώ θα μοιράζονται και το πάλκο για όσα τους συνδέουν μουσικά.

‘Ενα talent show που θα προβληθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας σκοπεύει να εντάξει στο πρόγραμμά του ο ALPHA τη νέα σεζόν. Τίτλος του «All together now» και οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται από επιτροπή 100 ατόμων, τα μέλη της οποίας όμως θα πρέπει να αποδείξουν επίσης τις γνώσεις τους στο τραγούδι, αφού η διαδικασία έχει «στηθεί» ως ένα μουσικό πάρτι με τραγουδιστικές κόντρες.

Ο παραγωγόs και παρουσιαστήs, Νίκος Κοκλώνης, έχει ήδη δρομολογήσει τα τηλεοπτικά του σχέδια τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο μισό τηs ερχόμενηs σεζόν. Το μουσικό σόου «Just the 2 of us» θα επιστρέφει και μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να υλοποιηθεί στην επίσημη εκδοχή του που Θα έχει τίτλο «All star J2 us» και θα προβάλλεται στον ALPHA. Μάλιστα λέγεται ότι αυτή τη φορά τα ζευγάρια τα οποία θα συμμετέχουν θα είναι 20 και πωs το πρόγραμμα που Θα ξεκινήσει στην αρχή τηs σεζόν θα τερματίσει… το Πάσχα. Παράλληλα ο Νίκοs Κοκλώνηs ετοιμάζει το φιλόδοξο πρόγραμμα του BBC «All together now»!

Το σόου ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2018 στο δημόσιο βρετανικό κανάλι και έκανε Θραύση. Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού είναι ότι η κριτική επιτροπή αποτελείται από 100 άτομα από όλο το φάσμα τηs μουσικήs παραγωγήs. Επειδή ο αριθμόs των κριτών είναι μεγάλοs και καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική την παραγωγή του σόου, γίνονται συζητήσειs με την εταιρεία διανομήs του φορμάτ ώστε να κατέβει ο αριθμόs των κριτών στους 50.