Ο Παράδεισος των Κυριών στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60 είναι δημιούργημα δύο «οραματιστών» επιχειρηματιών. Στο πολυτελές περιβάλλον του καταστήματος μόδας ένας μεγάλος έρωτας… κι ένας φόνος θα ανοίξουν το πιθάρι τηs Πανδώρας, με απρόβλεπτες συνέπειες.
Η διασκευή του σεναρίου από το ιταλικό «ΙΙ Paradiso delle Signore» φέρει την υπογραφής της Δήμητρας Τσόλκα και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Βασιλειάδη σε συνεργασία με τον Σταμάτη Πατρώνη. Η νέα υπερπαραγωγή του ALPHA Θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Η υπόθεση

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των Κυριών» είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια τη Σταρ Ελλάς και λαμπεροί καλεσμένοι από το χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Ο Ντίνος έχει δύο όνειρα: να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείας μόδας και να παντρευτεί την Αμαλία. Τα όνειρα αυτά είναι απολύτως αλληλοεξαρτώμενα γιατί ο πατέρας της Αμαλίας και διοικητής της τράπεζας, Χριστόφορος Μπουραντάς, δεν πρόκειται να δώσει την κόρη του σε κάποιον αδημιούργητο. Ο Αριστείδης, από την άλλη, πιο πραγματιστής, έχει ως απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχει η επιχείρησή τους, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη μνηστή του, Ντέπυ.

Ο Αριστείδης έχει και άλλη έγνοια. Ένα γεγονός το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Πρόσφατα, έμαθε ότι οι γονείς του, τους οποίους έχει χάσει εδώ και κάποια χρόνια, τον είχαν υιοθετήσει ως βρέφος και ψάχνει να βρει τις ρίζες του. Κλειδί στην αναζήτησή του, το κτίριο του «Παραδείσου», που είναι πεπεισμένος ότι του κληροδοτήθηκε από τους βιολογικούς του γονείς. Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση που διοργανώσει ο πατέρας της Αμαλίας για τα γενέθλιά της. Τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια, θα ανακόψουν απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και Θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Διπλό φονικό στο ξεκίνημα!

Έρωτας φυγάς: Η υπόθεση και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς του OPEN που θα σαρώσει

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με τη μικρή Αγγελική-Ποιος θα την υιοθετήσει