Μπορεί οι τιμές να έχουν πάρει την ανηφόρα, κάνοντας τις αγορές μας πολύ δύσκολες, όμως από σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου (16.00) ο ΑΝΤ1 μάς στέλνει στο σουπερμάρκετ εντελώς δωρεάν! Με φόντο ένα τεράστιο πολυκατάστημα στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ, η κωμική σειρά «Superstore» παρακολουθεί την καθημερινότητα μιας ιδιαίτερης ομάδας υπαλλήλων, που ανέχονται καθημερινά πελάτες, υποχρεώσεις εντός και εκτός δουλειάς, αλλά και ο ένας την παρουσία του άλλου. Η σειρά, που μεταδίδεται σε α’ τηλεοπτική προβολή, προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC (2015-2021) και προτάθηκε για βραβείο GLAAD καλύτερης κωμικής σειράς. Στην τηλεοπτική σειρά  «Superstore», που φέρει την υπογραφή του παραγωγού του «The Office» Τζάστιν Σπίτζερ, πρωταγωνιστούν οι Αμέρικα Φερέρα, Μπεν Φέλντμαν, Μαρκ Μακίνεϊ Λόρεν Ας, Κόλτον Νταν, Νικόλ Μπλουμ και Νίκο Σάντος.

Τρελές καταστάσεις, αλλά και υπερβολικά ανθρώπινες, χιούμορ, βιτριολικές ατάκες και καλογραμμένοι χαρακτήρες, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, μέσα από ένα sitcom αμερικανικής παραγωγής που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC (2015 – 2021), και προτάθηκε για βραβείο GLAAD Καλύτερης Κωμικής Σειράς.

Με φόντο ένα «Superstore», ένα τεράστιο πολυκατάστημα στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ, παρακολουθούμε την καθημερινότητα μιας μοναδικής οικογένειας υπαλλήλων που ανέχονται καθημερινά πελάτες, υποχρεώσεις, εντός και εκτός δουλειάς, αλλά και ο ένας την παρουσία του άλλου. Ενθουσιώδεις αρχάριοι, αδιάφοροι βετεράνοι, ανίδεο εποχικό προσωπικό, αφοσιωμένοι προϊστάμενοι, όλοι τα βάζουν με κυνηγούς ευκαιριών, επεισοδιακές εκπτώσεις και ανιαρά σεμινάρια.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία που ακολουθεί τις προσωπικές ζωές και τις σχέσεις των «υπαλλήλων» της, «αγγίζει» σύγχρονα ζητήματα και έχει την υπογραφή του παραγωγού του «The Office», Τζάστιν Σπίτζερ. Στο «Superstore» πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Αμέρικα Φερέρα («Ugly Betty») και ο Μπεν Φέλντμαν («Mad Men», «A to Z»).

ΑΝΤ1: Δείτε το trailer της σειράς!