Το OPEN από τη νέα σεζόν ετοιμάζει αντεπίθεση και φιλοδοξεί να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό με νέεs σειρέs. Το «Κόκκινο ποτάμι», η μεγάλη επιτυχία του Μανούσου Μανουσάκη, που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 από το κανάλι, περιγράφονταs τα τραγικά γεγονότα τηs γενοκτονίαs των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων, θα αρχίσει να κυλά ξανά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά με τον δεύτερο κύκλο του από την ίδια συχνότητα.

Παράλληλα, οι ιθύνοντεs εξασφάλισαν τα δικαιώματα τηs τουρκικήs σειράs «Bir Zamanlar Cukurova (μετ: Κάποτε στην Τσουκούροβα)», η οποία Θα διασκευαστεί στα ελληνικά από τουs Ρένα Ρίγγα και Δημήτρη Αποστόλου, ενώ τη σκηνοθεσία Θα αναλάβει ο Βασίληs Τσελεμέγκοs.

Οσο για το καστ που Θα απαρτίζει τη νέα σειρά, ακόμα δεν είναι κάτι γνωστό καθώs τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση των προσώπων που Θα αναλάβουν τουs ρόλουs. Η νέα καθημερινή σειρά προορίζεται για την prime time, πιθανότατα στο slot των 21.00, και την παραγωγή θα αναλάβει η εταιρεία «Αργοναύτεs».

OPEN: Η υπόθεση

Η ιστορία διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’70, ωστόσο ο σταθμόs αποφάσισε να μεταφέρει την όλη δράση στη δεκαετία του ’50, ενώ η σειρά Θα ξεκινά από την Αθήνα και Θα συνεχίσει στην επαρχία.

Η Ζουλεϊχά είναι ένα νέο και όμορφο κορίτσι που ζει στην Κωνσταντινούπολη μετον Θετό αδελφό τηs Βελί και την κουνιάδα τηs. Εργάζεται ω ράφτρα και ονειρεύεται να παντρευτεί τον αγαπημένο τηs Γιλμάζ, έναν εργατικό μηχανικό αυτοκινήτων, ο οποίος καθότι ορφανόs, ανατράφηκε από το αφεντικό του. 0 Γιλμάζ δεν είναι πλούσιος, αλλά μπορεί να κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη η αγαπημένη του. Οι δυο τους Θέλουν να ξεκινήσουν το συντομότερο τη νέα τους κοινή ζωή. Συμβαίνει όμωs κάτι αναπάντεχο και γίνονται θύματα τηs μοίρας. Ο θετόs αδελφόs τηs κοπέλαs, ο Βελί, την πουλάει σε έναν Νονό για να ξεπληρώσει το Χρέος του στον τζόγο. 0 Γιλμάζ σκοτώνει τον Νονό για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά και ύστερα από αυτή την τραγωδία, το ζευγάρι ξεκινά ένα εξαντλητικό ταξίδι απόδρασηs. Η μοίρα το οδηγεί στα Αδανα, όπου οι δυο τους προσπαθούν να βρουν δουλειά και να κερδίσουν χρήματα κρατώντάς μυστική την ταυτότητά τους.