Η σειρά του MEGA, Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό, είχε αποσπάσει την περασμένη χρονιά διθυραμβικές κριτικές ενώ σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού αφού το παρακολούθησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.

Ωστόσο, η συμφωνία δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» με το κανάλι, που πρόβαλλε τον πρώτο κύκλο.

Τη συνέχεια της ιστορικής βιογραφικής σειράς, που τώρα θα ακολουθήσει τη μοναστική πορεία του Αγίου, καταγράφοντας πολλές από τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι το θάνατό του, διεκδικεί κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός. Λόγω και των απαιτητικών γυρισμάτων, πάντως δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» ούτε το πότε θα προβληθεί.

Και αυτό διότι, αν δεν προλάβουν στις αρχές της νέας χρονιάς, τότε η σειρά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού που θα αποκτήσει τα δικαιώματα της στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Άγιος Παΐσιος: Η αναδρομή συνεχίζεται!

Ο σεναριογράφοs της σειράs, Γιώργοs Τσιόκκας γράφει πυρετωδώs τον δεύτερο κύκλο που όπως λένε Θα μαγέψει ακόμα περισσότερο το κοινό αφού Θα φροντίσουν και πάλι οι χώροι και τα γεγονότα να προβληθούν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Οι τηλεθεατέs θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να δουν και να θαυμάσουν τον ασκητικό βίο του Αγίου Παϊσίου στο Άγιο Opos. Η αναδρομή θα ξεκινήσει με την επιστροφή του στην Κόνιτσα το 1958, όπου και άρχισε η ανοικοδόμηση τηs Ιεράς Movήs Σταμίου, την παραμονή του στο κελί Αγίων Γαλακτίωνοs και επιστήμηs στο Σινά το 1962 και την επιστροφή του στο Αγιο Opos. Μεγάλη σημασία θα δοθεί στο κελί του στην Παναγούδα, ενώ η σειρά Θα φτάσει μέχρι και την κοίμηση του αγίου. Πιο συγκεκριμένα, από τη νοσηλεία του στη Θεσσαλονίκη μέχρι και την ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994.

MEGA: Η σειρά που κατάφερε να ξεχωρίσει

 

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Κλέλια τσακίζει την ψυχολογία του Θάνου

Ακρίβεια: Έκρηξη των τιμών – Πόσο αυξήθηκαν 4 βασικά προϊόντα

Ειδικός φόρος τηλεόρασης σε Cosmote TV και NOVA…στο απυρόβλητο οι πλατφόρμες streaming