Ο ΑΝΤ1, φέτος, παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχαγωγία. Κάποια από τα επιλεχθέντα πρότζεκτ καταγράφουν πρωτιές, δικαιώνοντας τα στελέχη του σταθμού.

Στην πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του ήταν και τον Μάρτιο το «Πρωινό», που πέρασε και πάλι μπροστά από τον ανταγωνισμό, σημειώνοντας σημαντικές πρωτιές.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα κατέγραψε μέσο όρο 13,3%, στο δυναμικό κοινό 18-54, και ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους. Στην πρώτη θέση παρέμεινε, φυσικά, το «Rouk Zouk» με εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης για έναν ακόμη μήνα.

ΑΝΤ1: Τι γίνεται με τους Ράδιο Αρβύλα;

 

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια, που χαρίζει κάθε μεσημέρι γέλιο, σαρδάμ και ατάκες, ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, με ποσοστό 20,1%. Επιπλέον, απόλυτοι κυρίαρχοι στη μάχη της τηλεθέασης ήταν και τον Μάρτιο ο Αντώνης Κανάκης με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση.

Ειδικότερα, οι «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πρώτοι στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, στη ζώνη προβολής τους, στο δυναμικό κοινό 18-54 —και όχι μόνο—, με μέσο όρο 20,3%, ενώ το «Βινύλιο», παρουσιάζοντας τρία απολαυστικά αφιερώματα στη δεκαετία του ’90, έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 18%.

MEGA: Ο Σιωπηλός Δρόμος ξεκινά την πορεία του στην Παγκόσμια Αγορά

 

Το MEGA, την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, παρουσίασε στο ευρύ κοινό τη δραματική σειρά «Σιωπηλός δρόμος» και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια για το σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη – Μελίνας Τσαμπάνη, τη σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη αλλά και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι η εν λόγω σειρά ξεκινάει την πορεία της στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά, αφού αποκτήθηκαν τα δικαιώματα για τη διανομή της από την Beta Film.

Πρώτος διεθνής σταθμός του «Σιωπηλού δρόμου» είναι η περίφημη έκθεση των Καννών ΜΙΡΤν, όπου θα παρουσιαστεί σε ξένους αγοραστές, με τον τίτλο «Silent Road», και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον στελεχών ξένων τηλεοπτικών δικτύων. Να υπενθυμίσουμε ότι η ιστορία είχε στο επίκεντρο μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή εννέα μαθητών, παιδιών εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό, με τις αστυνομικές έρευνες να κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είδαμε, μεταξύ άλλων, τους Δημήτρη Λάλο, Αντώνη Καφετζόπουλο, Χρήστο Δούλη, Μυρτώ Αλικάκη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη κ.ά.