Ποιος δεν θυμάται, κι ας έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από την προβολή της σειράς, Μαρία η Άσχημη, την Αγγελική Δαλιάνη; Και ποιος επίσης δε θυμάται πώς η παραγωγή προσπαθούσε να κρατήσει το αληθινό, πανέμορφο, πρόσωπό της κρυφό από τους παπαράτσι της εποχής προκειμένουν να μην την αποκαλύψουν πριν τους σεναριογράφους;

Σε μία μάλλον κακή τηλεοπτική στιγμή για το MEGA τότε, η Μαρία η Άσχημη είχε ανεβάσει ιδιαίτερα τα νούμερα του καναλιού χωρίς ωστόσο η σειρά να είναι κάτι συγκλονιστικό. Βασισμένη σε κολομβιανό φορμάτ, με την απόδοση του σεναρίου να έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Ρήγας, τόσο η Αγγελική Δαλιάνη, όσο και ο Άνθιμος Ανανιάδης, πρωτοεμφανιζόμενοι στην τηλεόραση, προσπάθησαν να αποδώσουν όσο καλύτερα τους ρόλους τους χωρίς ωστόσο τη βοήθεια του σεναρίου.

Έκτοτε βέβαια, λίγα πράγματα έχουμε δει και από τους δύο ηθοποιούς που όμως φρόντισαν να μας δώσουν ένα happy end και ένα ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς τα ίδια και τα ίδια.

Η Αγγελική Δαλιάνη, σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη επίσης ηθοποιού, έχει ένα πολύ ενεργό ρόλο στα social media και ειδικότερα στο Instagram το οποίο κρατά ενήμερο όχι μόνο με διαφημιστικά εταιρειών όσο και με τρυφερές οικογενειακές στιγμές αφού είναι μανούλα δύο πανέμορφων παιδιών!

Και μπορεί τα χρόνια να περνούν, αλλά αυτό φαίνεται ότι κάνει την Αγγελική όλο και καλύτερη αφού αυτά μαρτυρούν τα όσα είδαμε στο Instagram της. Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, πάρτε μία γεύση!