Η επαναφορά της σειράς Λωξάντρα βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς!

Οι σειρές εποχής αλλά και τα ριμέικ των θρυλικών σίριαλ αναμένεται να κυριαρχήσουν στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η μυθοπλασία όπως βλέπουμε τον τελευταίο καιρό βλέπε Σασμός αλλά και τη σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς, εξελίσσονται σε δυνατά χαρτιά των τηλεοπτικών σταθμών. Έτσι, με ρετρό διάθεση θα συνεχιστούν και οι διεργασίες των σταθμών για τα προγράμματα της επόμενης σεζόν. Όπως έχουμε ήδη πει με πολύ αγωνία περιμένουμε το σίκουελ της σειράς του MEGA, Νησί ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και το ριμέικ της θρυλικής σειράς Λωξάντρα.

Σίγουρα οι πιο παλιοί θα θυμούνται με αγάπη την περίφημη Μπέτυ Βαλάση να πρωταγωνιστεί πλαισιωμένη με μεγάλους ηθοποιούς της εποχής. Το σίριαλ είχε ντυθεί με τη μουσική της σπουδαίας Ελένης Καραΐνδρου.

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις για την επαναφορά της θρυλικής «Λωξάντρας», σχεδόν 42 χρόνιο μετά την πρώτη μετάδοση της σειράς στις αρχές του 1980. Το στήσιμο της νέας τηλεοπτικής μεταφοράς της «Λωξάντρας» ξεκινά, από το σενάριο, το οποίο ανατέθηκε σε πολύ έμπειρα χέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κυρίτσης επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα, καθώς ανέλαβε ήδη τη διασκευή του σεναρίου της «Λωξάντρας», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου.

Παράλληλα, συνεχίζονται επαφές της εταιρείας παραγωγής που έχει αναλάβει την αναβίωση της σειράς με τρία κανάλια, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και το καστ για τον ρόλο της θρυλικής Πολίτισσας που παντρεύεται έναν χήρο με τέσσερα παιδιά, στις αρχές του περασμένου αιώνα στην Κωνσταντινούπολη.