Ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε τα όσα είπε ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος για τον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια.

Το απόσπασμα με τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Μαμά-δες» προβλήθηκε στο «Πρωινό». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σκέφτηκα “τι κρίμα ένα αγοράκι να μην πάρει μια κούκλα στα χέρια του ή ένα καρότσι να το σπρώξει”. Του αποκλείεις στο μέλλον να γίνει ένας καλός μπαμπάς. Έχουμε βάλει ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός μπαμπάς, ότι θα βοηθήσει τη γυναίκα του την οικογένειά του, να αλλάξει ένα μωρό».

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολίασε: «Το να είναι μία Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα – δίπλα δεν είναι κακό, αλλά θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά».

Στη συνέχεια, τόνισε πως όσοι άνδρες δεν έπαιξαν ως παιδιά με κούκλες, δεν σημαίνει πως δεν έγιναν καλοί πατεράδες.

«Είμαστε κάποιοι, οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie, αλλά δεν έτυχε. Το λέω για έναν πατέρα, με τον οποίο έχουμε συναντηθεί μια-δυο φορές, ένας εξαιρετικός πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;», δήλωσε.

Η αλήθεια πάντως είναι κάπου στη μέση. Αφενός όταν ένα παιδί μπαίνει σε κατάστημα παιχνιδιών περνάει από όλες τις… πίστες! Όχι μόνο αγορίστικα ή κοριτσίστικα αλλά και στα επιτραπέζια και στα εποχιακά ακόμα και στις κάλτσες που δεν ξεχωρίζουν αν είναι αρσενικές ή… θηλυκές! Τα γούστα μας ωστόσο, η ιδιοσυγκρασίας μας σαν άνθρωποι, δε χρειάζεται να χαρακτηρίζουν κάθε πτυχή της ζωής μας! Δηλαδή αν ένα παιδί αποφασίσει να πάρει χειροπέδες θα σημαίνει ότι θα γίνει αστυνομικός ή απλά ένας άνθρωπος με βίτσια;

Κάπου λίγο οι τόνοι να πέσουν αφού ούτε ο Λιάγκας ενδεχομένως να είναι ο καλύτερος πατέρας όντας straight ούτε ο κ. Σεργουλόπουλος χρειάζεται να συνδέει κάθε τι γύρω από τη σφαίρα των γκέι…

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή

Όλες οι ειδήσεις

 

Μαριάννα Τουμασάτου: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές;

ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Τάνια Τσανακλίδου: Πιέσεις για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές από αυτόν τον Πρόεδρο