Ο ΑΝΤ1 έχει βρει μάλλον τον… μπελά του με το Μουντιάλ 2022 που λαμβάνει χώρα στο Κατάρ αφού υπήρξαν τρομερά προβλήματα με την πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Όπως είναι ήδη γνωστό, το κανάλι του Αμαρουσίου αναγκάστηκε να προχωρήσει στην προβολή όλων των αγώνων από το ελεύθερο κανάλι και έτσι χρειάστηκε να προβούν σε αλλαγές του προγραμματισμού αφού το πρώτο σφύριγμα ακουγόταν στις 12:00.

Έτσι, ο παρουσιαστής της εκπομπής Το Πρωινό, Γιώργος Λιάγκας, αναγκάστηκε να κλείνει την εκπομπή στις 11:30 έτσι ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα. Μάλιστα, ο ίδιος είχε πει τότε: «Να πάω σε μια ανακοίνωση. Έχει γίνει λίγο χαμός με το Μουντιάλ. Ο ΑΝΤ1 το παρουσιάζει άψογα, πολύ ωραίες μεταδόσεις παιχνιδιών. Ωστόσο υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1 Plus. Για αυτό λοιπόν, τουλάχιστον για σήμερα, δε ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες… Σήμερα εμείς θα τελειώσουμε 12 παρά 20, γιατί θα γίνει και το pre game και 12 μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 αλλά και από τον ΑΝΤ1 Plus, για όσους έχουν κινητά κλπ το Μαρόκο-Κροατία. Και όλα τα σημερινά ματς, θα μεταδοθούν και από το κανονικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Σε αυτό όμως μπαίνει από αύριο Τρίτη (29/11) τέλος μιας και το Μουντιάλ πέρασε στην επόμενη φάση. Ο παρουσιαστής λοιπόν Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι το πρόγραμμα θα τελειώνει στην ώρα του.

«Στολίσαμε και εμείς. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που λόγω Μουντιάλ θα τελειώσουμε 11.30. Από αύριο κανονικά επανερχόμαστε στην ώρα μας και θα τελειώνουμε 12.40».

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τελειώνει με την Μυρτάλη-Άλλη γυναίκα στη ζωή του!

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τον Λούκα Ντόντσιτς να υποκλιθεί!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία παίρνει μία δραματική απόφαση για το μωρό-Εκτεθειμένη η Βικτώρια