Στην εκπομπή του Mega Χαμογέλα και Πάλι και την Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Τσουρός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε για τις κριτικές που έχει ασκήσει, αν έχει νιώσει πως έχει αδικήσει κάποιον αλλά και τη συγγνώμη που ζήτησε.

«Γενικά καλώς ή κακώς η δουλειά μας είναι αυτή να σχολιάζουμε και να κρίνουμε πράγματα, λεγόμενα και πράξεις. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι σχολιάζω αρνητικά μια δήλωση τη δεδομένη στιγμή ότι σχολιάζω αρνητικά το πρόσωπο το ίδιο. Δεν θέλω να κοροϊδεύω τους τηλεθεατές μην λέγοντας αυτό που πιστεύω… Στο χώρο αποφεύγουν να λένε κάποιοι αυτό που πιστεύουν. Οι περισσότεροι off camera λένε άλλα από ότι on camera» είπε ο Κώστας Τσουρός. «Με παίρνουν συχνά τηλέφωνα, δεν θεωρώ ότι έχω αδικήσει πολλούς με την κριτική μου. Ίσως ήμουν υπερβολικός. Ο μόνος που έκρινα για κάποιους λόγους πιο αυστηρά ήταν ο Αντώνης Ρέμος και του ζήτησα “συγγνώμη” δημόσια. Στον μόνο που δεν είπα αυτά που ήθελα να πω και τα είχα μεγαλοποιήσει για κάποιους λόγους, ήταν ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο κάποια χρόνια μετά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που είχα πάει καλεσμένος, του είχα ζητήσει συγγνώμη» πρόσθεσε.

«Γενικά είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που μας επέλεξαν να κάνουμε αυτή τη δουλειά είναι ότι εγώ δεν κρίνω ανθρώπους αλλά τις πράξεις τους».

Κώστας Τσουρός: Πώς το ανακοίνωσε στη Ναταλία Γερμανού ότι θα φύγει;

 

«Η αλήθεια είναι ότι όταν άρχισα να κάνω συζητήσεις η πρώτη που το είπα ήταν η Ναταλία. Όταν της το είπα δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο αλλά μου είπε “κάνε το , αν θεωρείς ότι θα ανοίξεις τα φτερά σου”».

 

«Ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τη Ναταλία Γερμανού θα πήγαινα στη Ναταλία γιατί είναι Σαββατοκύριακο και είναι πιο χαλαρά». Αυτό απάντησε σε ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου.

Πρόσφατα, μίλησε επικριτικά για τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη σε περιοδικό φορώντας ακάνθινο Στεφάνι ως Ιησούς Χρηστός. Επέμεινε στην αρχική το δήλωση και ενώπιον της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα αγγίζουμε η θρησκεία είναι ένα από αυτά».

 

Όλα όσα είπε

https://youtu.be/LdODip3tz4o