Η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι του Mega, Σίσσυ Χρηστίδου πρόβαλλε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Φως στο τούνελ. Η χτεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ασχολήθηκε  με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τα όσα γράφτηκαν και συνεχίζουν να γράφονται στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα και η ίδια αναφέρθηκε σε πρόσφατη τοποθέτησή της στο twitter.

«Είναι πρωτοφανές. Σκέψου λίγο αν κάτσεις και τα ζυγίσεις γιατί κι εγώ έκανα την τοποθέτησή μου στα social media και το ‘φαγα το ξύλο μου», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε για την υπόθεση στην Πάτρα: «Θέλω να πω ότι πρέπει να τα ζυγίσεις, όταν μιλάμε για μια υπόθεση τέτοια, δεν είναι προτιμότερο να κάνεις υπομονή μέχρι οι Αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση… Θέλει μία προσοχή για όλους και για να διαλευκανθεί από αυτούς που πρέπει η υπόθεση. Ψυχραιμία θέλει απ’ όλους μας και υπομονή. Μιλάμε για τρία παιδιά που χάθηκαν, ας μην φεύγουμε από εκεί, αυτό είναι το βασικό», είπε η παρουσιάστρια του Mega.

Σάκης Ρουβάς- Σίσσυ Χρηστίδου: Μου έχει τύχει και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Στο παρελθόν και με αφορμή τα όσα είχε πει ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή της η ίδια είχε δηλώσει τα παρακάτω.

«Θέλω να διεκρινήσω όμως, επειδή σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει κι αλλες φορές, πως εγώ θα θέσω τη θέση μου διακριτικά όταν κάνω μια συνέντευξη. Από κει και πέρα, την ώρα της συνέντευξης, δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης αλλά είναι η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλλουμε ένα θέμα θα θέσω τις θέσεις μου και θεωρώ ότι το έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι πάρα πολύ σαφής η δική μου θέση».

«Στην εκπομπή αυτή, λοιπόν, καλούμαι ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Δεν θα δεχθώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, δεν έφτυσα, δεν έδιωξα με τις κλωτσιές έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή» συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της. «Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε, δεν τον καλούμε στην εκπομπή ούτε και ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτήν. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε μια συνέντευξη, δεν θα την κάνουμε. Δεν θα πάρουμε συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη».

 

«Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει καθόλου αλλά φαντάζομαι πως πάρα πολύ κόσμο τον επηρεάζει όπως και μένα για πάρα πολλά χρόνια με επηρέαζε. Για τις κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά θα είναι καλό να γνωρίζεται την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζεται γιατί στην πραγματικότητα αφορούν πάρα πολύ κόσμο».