Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα… πολυεργαλείο! Είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, τραγουδίστρια και φυσικά ηθοποιός! Και το καλό είναι ότι τα κάνει όλα τέλεια!

Το «πολυεργαλείο» έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ μαζί με το έτερον και όχι ήμισυ, Αναστάσιο Ράμμο. Οι δύο συμπαίκτες που έχουν συμπράξει στο   μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και για το πόσο στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Όταν μάλιστα η Κατερίνα ρωτήθηκε για το πώς νιώθει για τον Αναστάσιο, η ίδια είπε ότι είναι μέλος της οικογένειάς της.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» για τις προετοιμασίες που κάνει για την εκπομπή «Total Blackout» που κάνει πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 5 Μαρτίου στις 22.00 στον Alpha. Κάποια στιγμή, το θέμα πήγε στη σχέση του με τη Ζαρίφη λίγο πριν τη συνέντευξή τους στο OK! Magazine.

«Σε προσωπικό επίπεδο, δεν έχω προσωπικό επίπεδο. Δεν έχω προσωπικό χρόνο καθόλου. Με την Κατερίνα δεν έχω ερωτική σχέση, έχω σχέση ζωής, όμως. Είναι πολύ καλή μου φίλη. (Για το νέο ξεκίνημα) μου είπε ‘Φιλιότσο, θα τα σπάσεις. Φιλιότσο, θα τα πας τέλεια, μην αγχώνεσαι. Δεν ξέρω ακόμη τι σημαίνει, να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω καταλάβει, αλλά με λέει φιλιότσο», είπε ο Ράμμος.

Στο μεταξύ όταν ο Αναστάσιος ρώτησε την Κατερίνα τι φοβάται περισσότερο εκείνη απάντησε τα εξής: «Να μείνω μόνη μου. Η μοναξιά με την έννοια να μη βρίσκω κατανόηση, γιατί το να μένω μόνη κατά διαστήματα το απολαμβάνω. Αλλά το να μην έχεις κάποιον να σε καταλάβει είναι ό,τι χειρότερο.»

Περισσότερα στο OK που κυκλοφορεί.