Σημαντική ενίσχυση του περιεχομένου της σχεδιάζει η Nova, που κινητοποιείται πλέον και στο κομμάτι της εγχώριας μυθοπλασίας. Διατηρώντας ως αιχμή του δόρατος τα αθλητικά δικαιώματα αλλά και το ξένο πρόγραμμα, η Nova ετοιμάζεται να μπει ενεργά και στο κομμάτι των ελληνικών σειρών, για να αντιμετωπίσει τον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό από την Cosmote TV, αλλά και από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 που βρίσκεται προ των πυλών.

Nova: Έχουν κλειστεί τα πρώτα ραντεβού

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της Nova εξετάζουν σοβαρά την άμεση ενεργοποίηση της συνδρομητικής πλατφόρμας στην ελληνική μυθοπλασία, ενώ ήδη ξεκίνησαν συζητήσεις με εταιρείες παραγωγής και δημιουργούς για συγκεκριμένες προτάσεις σειρών. Τα πρώτα ραντεβού έχουν κλειστεί και, όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν νέες σειρές που θα ενταχθούν στο συνδρομητικό περιβάλλον της Nova.

 

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Ξεκινούν γυρίσματα 

Ξεκινούν μέση στις επόμενες ημέρες τα γυρίσματα για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», καθώς ολοκληρώθηκε το στήσιμο του σκηνικού. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα μπει στο πλατύ στα τέλη του μήνα και η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1 θα γίνει τη Δευτέρα 25 Απριλίου.

 

Σύμφωνα με τη Real News, σε πρόσφατες συσκέψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφασίστηκε το ανώτατο ποσό που κάθε παίκτης θα διεκδικεί προκειμένου να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα. Οι ιθύνοντες του σταθμού, ενώ είχε συζητηθεί το ανώτατο ποσό να είναι τα 150.000 ευρώ, τελικά αποφάσισαν να είναι στα 100.000 ευρώ.