Χωρίς χρέωση για ένα διάστημα θα προσφέρεται η νέα τηλεοπτική υπηρεσία ΑΝΤΙ +, την οποία ετοιμάζεται να διαθέσει από τις 15 του μήνα ο όμιλος του Αμαρουσίου. Ακολούθως, η χρέωση θα είναι της τάξης των 5 ευρώ.

Η πλατφόρμα του ΑΝΤΙ Θα περιλαμβάνει τους αγώνες του Mundial 2022, τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και προγράμματα από την υπηρεσία streaming Peacock.

Γιώργος Καπουτζίδης: Τι θα γίνει με τις Σέρρες;

 

Πότε θα μπει τελικά το… δρομολόγιο για τις «Σέρρες» του Ant1; Το νέο και πολλά υποσχόμενο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, λόγω του τραγικού δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή στον πρωταγωνιστή του, Πάνο Νάτση.

 

Όπως είναι γνωστό, τα γυρίσματα του «κυκνείου άσματος» του πρόωρα και άδικα χαμένου ηθοποιού είχαν ολοκληρωθεί λίγο καιρό πριν από τον θάνατο του. Μάλιστα το κανάλι του Αμαρουσίου προόριζε την προβολή της σειράς μέσα από τη νέα διαδικτυακή (και συνδρομητική!) πλατφόρμα που ετοιμάζει. Έπειτα θα υπήρχε η προβολή από τον ANT1 της ελεύθερης τηλεόρασης.

Έπειτα από το χαμό του Πάνου Νάτση αρχίσαν να ακούγονται διάφορα σενάρια, ότι οι Σέρες θα μπουν δυναμικά και άμεσα στην… κούρσα της prime time του σταθμού μετά το Βατερλό της “Φάρμας” στους πίνακες τηλεθέασης, ώστε να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό στην ελεύθερη τηλεόραση. Ειπώθηκε, μάλιστα, ότι θα γίνει και δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς, αφού προβληθούν τα 12 επεισόδιά του πρώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλήθεια βρίσκεται μακριά από όλη την παραπάνω…παραφιλολογία. Οι «Σέρες» προορίζονται για την πλατφόρμα του ANT1, παρότι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο πότε θα βγει στον αέρα. Μόνο, όμως, αφού προβληθεί πρώτα εκεί, θα μεταδοθεί μετά από τον ANT1. Όσο για τον δεύτερο κύκλο, δεν υπάρχει ως τώρα σχετική ενημέρωση, αφού ακόμα δεν έχει βγει στον… αέρα ο πρώτος.