Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον των ζευγαριών! Ανατροπές και απρόσμενα γεγονότα θα φέρουν τα πάνω κάτω στη Γη της Ελιάς. Τα περισσότερα ζευγάρια της σειρά του Mega θα περάσουν κρίση ενώ κάποιοι από αυτούς θα μετατρέψουν την αγάπη σε μίσος! Άλλα πάλι ζευγάρια θα δουν το πάθος τους να αναζωπυρώνεται!

Ιουλία- Κουράκος
Όλοι θα βλέπουν ένα χαρούμενο και ταιριαστό ζευγάρι. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να διακρίνει τι λέει η καρδιά της Ιουλίας. Εκείνη μπορεί να παντρεύτηκε τον Κουράκο, αλλά τρέφει για εκείνον μόνο σεβασμό και εκτίμηση. Ακόμα έχει στο μυαλό της τον Στάθη. Ο Γιώργης όμως γρήγορα θα καταλάβει πώς νιώθει εκείνη και οι συνέπειες θα είναι επικίνδυνες.

 

Στάθης-Αρετή

Η σχέση του Στάθη και της Αρετής δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξει ουσιαστικά. Το μυαλό του Στάθη είναι στην Ιουλία, όμως τα γεγονότα θα τον αναγκάσουν να επιστρέψει στο σπίτι του και στη γυναίκα του. Οι πιέσεις από την Αρετή αλλά και από τον Στέφανο και την Βασιλική θα είναι μεγάλες. Θα γυρίσει σπίτι αλλά για πόσο;

 

Στέφανος-Μυρτάλη

Οι σχέσεις του ζευγαριού περνούν κρίση από το γάμο της Ιουλίας. Η κρίση θα μεγαλώσει όταν ο Στέφανος αρχίζει να παραμελεί την Μυρτάλη για να σταθεί στο πλευρό της μητέρας του. Η Μυρτάλη από την άλλη δεν θα δίνει μεγάλη σημασία αφού θα επικεντρωθεί στη δουλειά. Όμως τελικά πόσο θα αντέξει την υπερπροστασία του συζύγου της στην Αρετή;

Ιάκωβος – Αθηνά

Η Αθηνά θα έρθει κοντά με τον Ιάκωβο στη Γη της Ελιάς και αποφασίζει πλέον να μην του κρύβει τίποτα. Έτσι πηγαίνει και του λέει όλη την αλήθεια για την πραγματική της σχέση με τον Δημήτρη. Όμως και για τη μητέρα της και τον φόνο που έκανε στα εφηβικά της χρόνια.