Η Γη της Ελιάς: Τέλος η αγαπημένη σειρά – Τι ξέρουμε για την επιστροφή της- Το Μεγάλο Κανάλι και τη φετινή σεζόν έχει δώσει δυναμικό «παρών» στη μυθοπλασία. Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ρίχνει οριστικά αυλαία την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και οι φανατικοί τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν να γυριστεί ο δεύτερος κύκλος. Στο μεταξύ «Η Γη της Ελιάς» που έχει το δικό της φανατικό κοινό εδώ και δύο χρόνια στο MEGA, θα μας αφήσει για λίγο από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Όσο για την κωμωδία των Ρέππα Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» θα κλείσει για Χριστούγεννα την Παρασκευή 16 του μήνα.

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη

Το κανάλι του Φαλήρου επιχείρησε να μπει στον τομέα της μυθοπλασίας με τρεις αξιόλογες προσπάθειες πέραν του αποτελέσματος στους πίνακες τηλεθέασης.

Η καθημερινή «Άγρια Γη» είναι η σειρά που κατάφερε να ξεχωρίσει στην απογευματινή ζώνη και θα προβάλλεται κανονικά εκτός από τις αργίες των εορτών. Το τελευταίο επεισόδιο γι’ αυτή τη χρονιά της δραματικής σειράς «Γλυκάνισος» θα μεταδοθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ενώ η «ΣτΟργή» θα ρίξει αυλαία, για λίγο, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Όσο για το STAR και τα «Τρία μίλια» θα μεταδίδονται κανονικά σε καθημερινή βάση εκτός από τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο Έρωτας Φυγάς είναι η σειρά που αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη καθώς έχει καταφέρει να κρατήσει το κοινό επί της οθόνης σημειώνοντας αξιοπρεπέστατα ποσοστά. Η σειρά εποχής, θα παραμείνει στις οθόνες μας μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και θα επανέλθει από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Η δεύτερη σειρά εποχής του σταθμού, «Το κόκκινο ποτάμι: Η συνέχεια» θα ολοκληρωθεί για φέτος την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον ο Φεβρουάριο.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη