Ο Ιάσονας παίρνει την Αλεξάνδρα και το μωρό στη σειρά Έρωτας Φυγάς και φεύγουν από το αρχοντικό χωρίς να ενημερώσουν κανένα για το πού θα πάνε. Η Μαργέτα είναι σε μεγάλη στενοχώρια και ανησυχία. Ζητάει από τον Στρατή να τους εντοπίσει αυτός όμως έχει τα δικά του σχέδια, κι όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτά αρχίζουν να υλοποιούνται.

Στο μεταξύ η Ευγενία, μετά από ένα πολύ δύσκολο περιστατικό στο νοσοκομείο, θα έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Μάρκο και το μέλλον της σχέσης τους θα κριθεί αβέβαιο.

Η Μαργέτα αναλαμβάνει τα ηνία στα κτήματα και εξουθενώνει τον Στρατή, ενώ προσλαμβάνει τη Στέλλα στο αρχοντικό. Μια ακόμα «φυγή» της Αθηνάς θα σταθεί αφορμή να έρθει κοντά η Μαργέτα με τον Στέφανο, αλλά και να σκεφτεί ο Ιάσονας να επιστρέψει στο σπίτι του, απογοητεύοντας την Αλεξάνδρα.

Του λέει ότι η ίδια πίστευε ότι θα κάνουν μία καινούρια αρχή, μακριά από το παρελθόν. Την ίδια ώρα ο Μάρκος για να διαφυλάξει τη φήμη της Ευγενίας από τα κουτσομπολιά, αποφασίζει να της προσφέρει δαχτυλίδι.

Ο Μάρκος περιμένει την Ευγενία σε ένα καλό εστιατόριο, αλλά εκείνη δεν έρχεται. Δύο άντρες έχουν πάει στο σπίτι της και της ζητάνε να την πάρουν μαζί τους  γιατί η γυναίκα του ενός γεννάει και δεν βρίσκουν τη μαία. Την οδηγούν σε μια παλιά αποθήκη όπου εκεί βλέπει κάποιον τραυματισμένο από σφαίρα. Οι ίδιοι την απειλούν ότι αν δεν τον κάνει καλά, θα τη σκοτώσουν.

Ο Μάρκος στο μεταξύ μαθαίνει πως ίσως έχει εμπλακεί σε αυτή την ιστορία η Ευγενία και φτάνει την κατάλληλη στιγμή για να τη σώσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Μαργέτα πέφτει από το άλογο και ο Ιάσονας θέλει να γυρίσει για να την προσέχει. Μέσα σε όλα ο Μάρκος πηγαίνει ξανά στο καλό εστιατόριο την Ευγενία για να της κάνει πρόταση γάμου.

Ο Ιάσονας καταφέρνει να κάνει τη Μαργέτα να τους δεχτεί στο αρχοντικό. Ο Φίλιππος είναι σε πολύ δυσχερή οικονομική κατάσταση, αλλά το κρατάει κρυφό από τον Ιάσονα. Η Δήμητρα προσπαθώντας να βοηθήσει έρχεται σε ρήξη με την Αλεξάνδρα.

Αργότερα, η Ευγενία απορρίπτει την πρόταση γάμου του Μάρκου. Του λέει ότι δεν τον γνωρίζει αρκετά κι εκείνος αποφασίζει να της πει τα πάντα. Όμως μία έκπληξη τους προλαβαίνει!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Λευτέρης φυγαδεύει την μητέρά του-Ο Ευθύμης τον κυνηγά!

Bόμβα: Εκεί πάει ο Χουάνγκ με 20.000.000!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ποιος φέρνει δυστυχία στην Γεωργία-Η Βικτώρια προκαλεί και πάλι!