Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια από τη σειρά Η Γη της Ελιάς, έβαλε μία φωτογραφία στο Instagram όπου δείχνει με δόξα και τιμή τη βέρα τη… χρυσή!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ή αλλιώς Ιουλία που πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA μας έδειξε με καμάρι την βέρα της που αντάλλαξε με τον ψυχολόγο της Πολεμικής Αεροπορίας, Νίκο Ράικο. Η αγαπημένη ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς  δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία τους, όπου ποζάρουν με τον σύντροφό της και μας δείχνουν τις βέρες τους.

Ωστόσο η ηθοποιός δεν διευκρινίζει αν παντρεύτηκαν ή αρραβωνιάστηκαν. Τη δημοσίευσή της Αντιγόνης Κουλουκάκου συνόδευε το παρακάτω συγκινητικό κείμενο:

«Is All About Love
PER SEMPRE ♾️

Σε αγαπώ. Christmas, The most wonderful time of the year! Οι άνθρωποι παντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. απο μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων κ πως η αγάπη κάνει θαύματα.
Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου.

Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια.
Απ’ την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα παντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά.

Η Γη της Ελιάς:

Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κ η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής. Buon Natale con amore e felicità nel cuore ♥️??? Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ το χρόνο σας να μοιραστείτε πάντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη κ ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας».

Η Γη της Ελιάς: Ευχές από τους πρωταγωνιστές!