Έτερος Εγώ Νέμεσις: Ξεκινούν τα γυρίσματα! Tι κι αν η πανδημία καθυστέρησε την παραγωγή και τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου κύκλου της αστυνομικής σειράς θρίλερ; Το σημαντικό είναι ότι το «Έτερος εγώ: Χαμένες Ψυχές» και «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» θα έχουν συνέχεια καθώς έρχεται το «Έτερος εγώ: Νέμεσις».

Οι πιστοί του υπέροχου Σωτήρη Τσαφούλια ανυπομονούν! Ο σκηνοθέτης εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της θριλερικής σειράς αστυνομικών ιστοριών μυστηρίου τέλος Μαΐου. Που πάει να πει ότι η Cosmote TV θα είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα, την ένταξη των οκτώ επεισοδίων- ταινιών στο μενού της νέας σεζόν, εκτός απροόπτου.

Κεντρική φιγούρα και στις νέες υποθέσεις τα σενάρια των οποίων συνυπογράφουν ο σκηνοθέτης με την Κατερίνα Φιλιώτου, είναι ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης, που τον ενσαρκώνει έξοχα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Στον τρίτο κύκλο «Έτερος Εγώ», συναντούμε τον Λαΐνη στη χρονική στιγμή που μάς τον άφησε το όγδοο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας, πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του. Δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά.

Μία έκρηξη, όμως, σε ένα γραφείο τελετών τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Έτερος Εγώ: Το τιμ των ηθοποιών του βασικού πυρήνα της πλοκής σταθερό.

Μαζί με τον Δαδακαρίδη είναι οι Πέτρος Λαγούτης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Άννα Μενενάκου, Μάνος Βακούσης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Δημήτρης Καπετανάκος, Τάσος Νούσιας, Κόρα Καρβούνη.

Στα νέα επεισόδια όμως έχουν ρόλους και θα δούμε τους Γιάννη Μπέζο, Κώστα Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρο Μπιμπίλα, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλία Λογοθέτη, Αντίνοο Αλμπάνη, Κρατερό Κατσούλη, Κώστα Φαλελάκη, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.ά..

Έχει κι άλλους. Ορισμένοι έχουν εμφανιστεί και στους προηγούμενους κύκλους, άλλοι ηθοποιοί μπαίνουν τώρα στον κύκλο «Έτερος Εγώ». Είναι οι Δημήτρης Μαυρόπουλος, Θάνος Τοκάκης, Χρήστος Σαπουτζής, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Άρης Αντωνόπουλος, Κυρικάκος Σαλής, Τόνια Μαράκη, Βασιλική Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου κ.ά..