Η ΕΡΤ1, για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023, εξασφάλισε τα δικαιώματα για την νέα κοινωνική σειρά «Παραλία», που βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», σε σκηνοθετική επιμέλεια Στέφανου Μπλάτσου.

Μάλιστα, σε αυτή πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν οι: Δανάη Μιχαλάκη, που από το Δαιφάνι και τις Άγριες Μέλισσες θα βρεθεί στην Κρήτη, Δημήτρης Μοθωναίος, Κώστας Νικούλι, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Μιχαλάκης, Νικόλας Παπαγιάννης, ενώ φαίνεται να δημιουργήθηκε ένα ερωτηματικό γύρω από τη συμμετοχή του Νίκου Ψαρρά, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα, σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Foss Ρroductions ήρθε μεταξύ άλλων ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος για να κρατήσει ένα ρόλο-κλειδί στη φιλόδοξη σειρά, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο Γιώργος Νινιός. Ο τελευταίος πρόκειται να δώσει την οριστική απάντησή του πολύ σύντομα, αφού τα γυρίσματά αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και η προβολή της σειράς τον Ιανουάριο του 2023. Όσον αφορά την ιστορία, οι τηλεθεατές Θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το κοινόβιο των χίπις στα Μάταλα της Κρήτης, στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου. Παράφοροι έρωτες, έγκλημα, μυστήριο, μουσικές, πάρτι, ελευθερία, χορός, μια ατελείωτη παγκοσμίου φήμης παραλία και κρυμμένα μυστικά και έθιμα του νησιού, δημιουργούν ένα πρωτότυπο χαρμάνι.

Το βιβλίο έχει γίνει και ταινία μικρού μήκους, με τον ίδιο τίτλο, «Η παραλία» σε σκηνοθεσία Ειρήνης Λουκάτου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κουκουράκη ο οποίος είναι ο τελευταίος που συμφώνησε να συμμετέχει και στο πρωταγωνιστικό τιμ της σειράς!

Η Παραλία της ΕΡΤ θα γεμίσει με Άγριες Μέλισσες!

Από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες στα Μάταλα και από αγρότισσα χίπισσα; “Οπως όλα δείχνουν, αυτό Θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα της Δανάης Μιχαλάκη, η οποία Θα έχει κεντρικό ρόλο στη νέα σειρά που ετοιμάζει η ΕΡΤ 1. Έτσι, μετά τη Δροσούλα, και ο Νίκος Ψαρράς που πρωταγωνίστησε στη σειρά στο ρόλο του Σταμάτη και υποδυόταν τον πρώην κατεργάρη σύζυγο της Βιολέττας (Θεοφανία Παπαθωμά).