Στην ΕΡΤ1 έχουν ξεκινήσει ήδη τα «μαγειρέματα» για τη νέα σεζόν. Όσον αφορά τον τομέα της μυθοπλασίας η κρατική τηλεόραση έχει δώσει ήδη το πράσινο φως σε κάποιες σειρές ώστε να συνεχίσουν ακόμη μια χρόνια να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές.

Μπορεί να διανύουμε το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, όμως οι ιθύνοντες των καναλιών δεν επαναπαύονται και έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι επικεφαλής της ΕΡΤ 1, η οποία από την περσινή σεζόν έχει μπει δυναμικά στη μυθοπλασία και έχει προσφέρει στους τηλεθεατές αξιοζήλευτες σειρές. Στόχος της κρατικής τηλεόρασης είναι, πέρα από καινούργιες προτάσεις, να συνεχίσουν ακόμη μία σεζόν και κάποιο σίριαλ που έχουν αγαπηθεί ήδη από τους τηλεθεατές.

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Η καθημερινή κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» κατάφερε να πάρει το πράσινο φως μιας και οι τηλεθεατές την αγκάλιασαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Έτσι, για 3η συνεχή σεζόν, το κοινό θα παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στο αγαπημένο χωριό. Τα προβλήματα, τα μπερδέματα, τους έρωτες και όλα όσα απασχολούν τους Πλατανιώτες και τους Αθηναίους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στη σειρά αναμένεται να ενταχθούν νέα πρόσωπα, που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο χωριό, ενώ θα δούμε και πολλές νέες ιστορίες…

ΕΡΤ1: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

Η οικογένεια των Αντωνόπουλων έχει αγαπηθεί όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση. Έτσι, λοιπόν, η ΕΡΤ 1 έδωσε το πράσινο φως ώστε η σειρά να συνεχίσει ακόμη μία χρονιά. Όπως είναι φυσικό, και εδώ θα δούμε να εισβάλλουν νέα πρόσωπα στη ζωή των ηρώων αλλά και νέα θέματα να τους απασχολούν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.