Η σπουδαία ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε ότι δε θα παραστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Όμως όπως είπε είναι διαθέσιμη να βοηθήσει σε οτιδήποτε τη χρειαστεί η δικαιοσύνη, ενώ αν κληθεί ως μάρτυρας θα καταθέσει υπέρ των θυμάτων.

 

Όπως εξήγησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1,  Πρωινό η Κάτια Δανδουλάκη σέβεται τη σοβαρότητα της δίκης και είναι στο πλευρό των θυμάτων 100%.

Επίσης η κ. Δανδουλάκη είπε: «Αυτήν τη στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία κι εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω».

«Δε σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια, γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης κι όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε η καταξιωμένη ηθοποιός.

Θυμίζουμε πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν παραγωγός σε παράσταση όπου συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μετά από καταγγελία νεαρής ηθοποιού για ανάρμοστη συμπεριφορά, αποφάσισε να τον διώξει από τον θίασο.

Στο μεταξύ ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αφού βγαίνει σε πλειστηριασμό η πολυτελής μεζονέτα στο Ψυχικό στην οποία διέμενε μαζί με τη σύζυγο και τον γιο του.

Το ηλεκτρονικό «σφυρί» για το ακίνητο, το οποίο κατασχέθηκε στις 21 Απριλίου του 2021 για 450.000 ευρώ, αναμένεται να χτυπήσει στις 27 Απριλίου.

Ως τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε η εμπορική αξία του κατά την κατάσχεση, που ανέρχεται σε 290.250 ευρώ για το δικαίωμα του 50% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας που ανήκει στον Πέτρο Φιλιππίδη και του 50%, που ανήκει στην Ελπίδα Νίνου. Δηλαδή, η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται στα 645.000 ευρώ.