Μετά από μια πολύ σημαντική ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 2022, αφού οι 13 επίδοξοι σεφ μαγείρεψαν για 100 άτομα, που έχουν ανάγκη, μέσω του δικτύου του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, έφτασε η ώρα της… κρίσης.

Οι «Κόκκινοι» του διαγωνισμού  μαγειρικής του Star με αρχηγό την Ελπίδα και οι «Μπλε» με αρχηγό τον Νικήτα, άκουσαν με μεγάλη αγωνία τις βαθμολογίες των κριτών. Όμως εκεί που «παίχτηκε» το παιχνίδι ήταν στο γλυκό.

Η Ελπίδα αναφέρθηκε στο καζάν ντιπί που έφτιαξε με την Καλλιόπη, ενώ η Ελισάβετ κι ο Σταύρος έφτιαξαν ένα ιδιαίτερο κανταΐφι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε ότι οι προσπάθειες που είχαν γίνει στο παρελθόν με φύλλο κανταϊφιού δεν ήταν επιτυχείς, ωστόσο ανάμεσα στα δύο γλυκά «παίχτηκε» και το καλύτερο πιάτο της ημέρας.

 

MasterChef: Το ιδιαίτερο κανταΐφι των «Μπλε» έκλεψε τις εντυπώσεις

28/40 πήρε το γλυκό των «Κόκκινων», ενώ 38/40 πήρε το κανταΐφι των «Μπλε» που κέρδισε και την ομαδική δοκιμασία. Η μπλε ομάδα χάρηκε ιδιαίτερα, ενώ ενθουσιάστηκε στην είδηση ότι θα φάνε από τα χεράκια του Σελίμ, του παλιού παίκτη του MasterChef.

Το συγκεκριμένο πιάτο πήρε δύο δεκάρια και δύο εννιάρια αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δίνοντας τα συγχαρητήρια του στους «Μπλε» και τον Σταύρο. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο παίκτης το αφιέρωσε στον πατέρα του που ήταν ζαχαροπλάστης κι έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Νικήτας δήλωσε ότι χάρηκε με το γλυκό της ομάδας του, ενώ ήταν σίγουρος ότι τα πήγαν πολύ καλά!