Εκεί στον ALPHA, δεν υπάρχει κανείς να μαζέψει τόσα χρόνια τον Δημήτρη Παπανώτα που πραγματικά ανοίγει το στόμα του, για τα νούμερα προφανώς γιατί χιούμορ δε διαθέτει, και όποιον πάρει η μπάλα;

Και κανείς δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να ασχοληθεί μαζί του αν δε δημιουργούσε μία ενδοκαναλική κόντρα και μάλιστα με την ανέχεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή που άλλο δε θέλει από το να δημιουργεί… περιρέουσα ατμόσφαιρα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία αν μη τι άλλο, είναι και η μόνη ειλικρινής.

Αφορμή για το σημερινό του σχόλιο στην εκπομπή Happy Day, ήταν τα όσα είπε ο επίσης γραφικός Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος νωρίτερα σε δηλώσείς του για τον Γρηγόρη Γκουντάρα είπε ότι κάποια στιγμή θα κουμπαριάσουν με τον Παπανώτα να αναφέρει ότι ο Γκουντάρας ίσως ξαναπαντρευτεί!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, εκνευρίστηκε ιδιαίτερα (όχι άδικα) και στήριξε τον συνάδελφό του λέγοντας:

«Είναι ένα χιούμορ το οποίο δεν γνωρίζω ποιος είναι ο αποδέκτης, που απευθύνεται αυτό το χιούμορ. Εγώ δεν γέλασα. Το χειρότερο είναι ότι όταν λες κάτι, το οποίο μπορεί να είναι αστείο που αφορά όμως την προσωπική ζωή του άλλου κι έναν γάμο στην προκειμένη περίπτωση, επειδή τα ακούν όχι μόνο ο Γρηγόρης, αλλά και διάφοροι άλλοι, συγγνώμη, αλλά δεν είναι πλάκα.

Δεν είναι μόνος του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δεν είναι μόνος του όμως, όταν ακούγεται αυτό το πράγμα δημόσια. Δεν είναι ότι τον έπιασε κάποιος και του είπε ένα αστείο στο μπαρ, στο καφενείο. Μη ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Έχει παιδιά ο άνθρωπος, τι δεν καταλαβαίνετε; Να το κάνουμε τόσο λιανά;» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

Από την άλλη βρε Δημήτρη Παπανώτα, ίσως αποφασίσει ο Γκουντάρας μαζί με τον Τσαλίκη να παντρέψουν εσένα!

Δείτε το βίντεο με τα όσα ειπώθηκαν στις εκπομπές.

 


Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος αλλά από ποιον η Ιουλία-Στάθης ή Κουράκος οι επίδοξοι μνηστήρες;

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τότε ξεκινά η διάθεση του – Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις

Maestro: Έτσι γεννιέται η παράνομη σχέση Κλέλιας – Ορέστη