Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν και διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους: του Στρατή, ενός Ελληνα χριστιανού, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, μιας Σύριας μουσουλμάνας προσφυγοπούλας. 0 καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα.

Η δραματική σειρά  «Γλυκάνισος», είναι σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση, σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη και παραγωγή της Tanweer Productions.

Θα παλέψουν για να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. 0 Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στον σύντροφο της Ραζάν…

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Ελενα Πιερίδου, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανός Σταματάκης, Ραφίκα Σαουίς, Βασίλης Αθανασόπουλος, Χάρης Ασημακόπουλος, Αντρέας Κοντόπουλος, Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), ΑντώνηςΓιαννακός.

ΣΚΑΪ: Στον Γλυκάνισο η Κάρμεν Ρουγγέρη

 

Οι συντελεστές στελεχώνουν ήδη το πρωταγωνιστικό καστ και μία από τις ηθοποιούς που ανήκει πλέον σε αυτό είναι η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η ηθοποιός επιστρέφει, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας (σ.σ.: «Αν ήμουν πλούσιος», ΑΝΤΙ ), στη μικρή οθόνη και πρόκειται να κρατήσει έναν ρόλο-κλειδί στην ιστορία. Η κ. Ρουγγέρη θα υποδυθεί την γιαγιά Αριάδνη που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Πρόκειται για μία γυναίκα όμως που δε χάνει ποτέ την αισιοδοξία της και προσπαθεί να συμπαραστέκεται σε όλους.

Τα γυρίσματα πρόκειται να γίνουν στη Λέσβο, ενώ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού, ο «Γλυκάνισος» Θα προβάλλεται τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, το πράσινο φως έχουν πάρει, επίσης, το κοινωνικό δράμα «ΣτΟργή» αλλά και μία νέα καθημερινή δραματική σειρά, σε παραγωγή τη Pedίο Productions.